Nrsna 4moms ana kucağını uzun zamandır inceliyorum fakat fiyatı çok yüksek değer mi değmez mi bilemiyorum onun yerine muadil olabilecek bagi dastana ile karşılaştım kullanan var mı o da iş görür mü
Anchores Nrsna İkisi arasinda baya fark var bende 4moms alicam ama temiz ikinci el varken neden sıfıra o kadar para vereyim 😃 sizde bi degerlendirin bence
Nrsna Anchores yaşadığım yerde ikinci el çok fazla satan yok görmeden almaya da cesaret edemedim açıkçası kafam çok karıştı
AylinEtm 4 moms oglumda kullandik nasip olursa simdi kizimdada kullanmak istyorm resmen hayat kurtaran bisey ben cok memnun kaldm, oglusta cok mutluydu icerisinde. 7 ayliga kadr rahat kullandik, parasini sonuna kadr hakediyor diyebilirim☺️
pitircik2021 AylinEtm bebek için çok önerilmiyor bu ürünler. Günde iki saatten fazla kullanılmaması gerekiyormuş. Doktorunuza hiç danıştınız mı?
AylinEtm pitircik2021 evet haklisiniz zaten uyanik kaldigi sure fazla degil o aylarda bebegin doyur altini degistr oyunlar oyna saat hemen geciyo benim rahat ettigim nokta yalniz baktigim icin ev islerini yemk vs. Islerimi rahat halledebilio olmamdi. Tabi her zaman goz onunde bulundurarak.
pitircik2021 AylinEtm anladım günde iki saat bile kazandırsa iyidir diyorsunuz o zaman. Yani benim düşüncem bu kadar kısa sürede kalacaksa bebekler parasına değmez gibi düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla o bile büyük avantaj olacak
AylinEtm pitircik2021 her bebek baskadir tabi ama onun icinde mutlu guvenli huzurlu gorunce bende rahatliyodum. Hemde kendime evime esime ayircak vaktim oluyodu. Herkezin kendi tercihi dedigim gibi bizim cok isimize yaradi 😍🙏🏻