Aslina simyakaya78 6 ay normal dedi doktorum bana. 6 ay olmazsa eşine bakarız ondada sorun yoksa 1 yıla kadar beklenir sonra birşeyşer yapılmaya başlanır dedi
gamzosgamzos Ben ilk bebegime 15 ay sonra hamile kalmıştım ama karnimda oldu kürtajdan 7 ay sonrada kızıma hamile kalmıştım çok şükür Allah’ıma esimdede bendede sorun yoktu
afrasil simyakaya78 valla ben normalde de takıntılı birisiyim 5 ay olmadı esime dedim ya sende problem var ya bende yoksa olurdu hemen gidecez dedim gittik 1 senedir olmuyor dedim ( yoksa önemsemiyolar ) esimde varikosel çıktı sperm tahlili yaptık değerleri baya düşüktu . Hala hamilelik yok
momelif afrasil ilac kullaninca eger ilerleme yksa ameliyt sart bnce bnm kardesimi drlr olur diye iki sene oyaladi olmayinca son care amlyt olalm olmassa tup die dusunduler ve amelyttn 2 ay sonra hamile kaldi
Sahika8989 simyakaya78 simdi sana yazacagim biraz tuhaf gelebilir canim ama bence 2 sene bebek icin beklemelisin. En azindan evliligin yerine otursun ondan sonra dusun acele etmeyin. Yeni evliysen.
momelif simyakaya78 drlar bir yil diyor ama 6 ayi gecince rutin testleri yaptirmak gerek bnce cunku sonra bir sıkıntı varsa bir yil sonra ogren snra tedavi vs derken geciyor yillar ve yipranior insanlr