Çokkk şükür diyerek başlamak istedim cümlelerime🙏🏻Biraz uzun yazabilirim çünkü süreçte uzundu hanımlar.40+3te yawrumu kucağıma aldım ki ben aşırı rahim ağrıları çeken aminyon sıvısı azalan diyabet tanısı konulan boynunda kordonu olan welhasıl potansiyel erken doğum taşıyan bi gebelik geçirdim.üstesinden geldik oğluşumla evelallah💪🏽 Bir türlü gelmeyen bebeğimizi suni sancıyla getirmeye karar verdik kaldı ki ilk kızımıda o şekilde doğurmuştum.hastaneye yattığımda bir tüp yendiğim suni sancı işlemedi.hemşireler acı eşiğimn epey yüksek olduğunu söylediler ki rahmim sadece 2cm açılmıştı. İş bir sonraki güne kaldı kısacası.sabah 2.suni aldığımda artık ağrılar baş gösterdi yandım allah türküsü çağırmaya başladım😨😱hemen sancı odasına aldılar.ilk gebeliğimden geçirdiğim travmadan dolayı epidüral istyrdum doktorumada sürekli bu isteğimi yeniledim.açılma 4cm olunca vurıcaZ iğne dediler.hadi sonra dktrn başka bir hasta başında olduğu haberi geldi derken benim açılma biran 6cm oldu.doktorum normal oldun hem epidüral bebeğin kalp atışını engelleyebilir sürece sezeryan olarak devam edilir hiç riske atmayalım dediğinde ben şok 😱Allah bu ya 5dk içinde 10cm ulaştı açılmam ama ömrümden ömür gitti.apartopar doğuma gittim nasıl ıkınayım derken rabbim öyle bir yol açtı ki bana 5 ıkınmada çocuğum kucağımdaydı.göz göze geldik😢o hemşirelerin titreyen bacaklarımı sevişi aferin benim kızıma sesleri harika bir doğumdu demeleri ellerimi öpüp sevdiler hep💕aşırı duygusal bir an.dikişimi yapılan uygulamalara hep şahit oldum.Yağızım 3320grm 50cm dünyaya geldi.78le hamile kalan ben 85le doğuma gittim.kilo alışım normal doğum olması için hep kontrol altındaydı.güzel bir süreçten geçmemi doktoruma ve rabbimn yardımına annemin babamın dualarına borçluyum.o babacığım inşirah suresini ağlaya ağlaya okudu bana hep.rabbimde genişlik ferahlık verdi.Allahım kimseyi bu yolda bekletmesin kucağını boş bırakmasın.hepinizin yardımcısı olsun.ben sıramı savdım şimdi tek sıkıntım iki evladıma yetememe korkusu.lohusalığıma verdiğim bu durumuda tez zamanda atlatırım inşallah.sevgi selamet ve dua ile kalın hanımlar😘🙋