160620 B_a_d_e_m pazartesi günü kontrolüm var 16 haftalık olduk. Çok heyecanla bekliyorum şuan erkeğe benzetmişti doktorumuz ama pazartesi günü net bi şekilde belli olur hayırlısı ile☺️ Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Tugce38 B_a_d_e_m 2 dir ultrason dan renkli kagıt vercek düzgün poz vermiyo die doktor da dio inat die 😂 bu inada zor gelir o
2cocuk1kediannesi 11+3 te öğrendim. Çok net pipisi belliydi. Fetal dna yaptırmıştım ordada erkek olduğu kesinleşti.
Ozlm111 B_a_d_e_m 9 unda randevum bar 12 haftalık olcaz bizde belki gösterir, 11 de de 2’li testim var belki orda anlaşılır. Valla bi meraK ediyorum sonra sağlıklı olsun yeter diyorum cinsiyet uçuyoo gidiyo 😍
Cerla Benimde 16sında ikili testim var 14haftalık olcaz umarım gösterir doktoruma söyler eğer öğrenemezsem direk özele çatlarım valla ya
yavrukelebekk 12 haftalıkken ikili testte erkeğe benzetti ama emin değildi doktor 14 haftalığız şimdi 16 da kesinleşecek inşaallah
sennur26 Haftamda kız olabilir ama alışveriş yapmayın dedi 🥰 İkili test verdim sonuçları 17. Haftamda öğrenicem Şuan 13+1 olduk 🌸 Saçma gelebilir ama ben hala erkek hissediyorum niyeyse 🙈 Rüyalarımda erkek bebek görüyorum 😂
Oznurozcan Bende 16sında gideceğim 12.Haftada olacak cinsiyet tahmininde bulunucam dedi ya bizde aile arası parti yapmak istiyoruz ona göre hazırlık yapacağım gösterir mi diye ümitleniyorum 🤩
Zuzu3321 Oznurozcan normal de ozele gidiyordm ama ilk cocugumu ve teyzemin cocugunu 10 haftalik bilem doktoruma gittim cinsiyet icin yanildigini duymadim hic
Nagihanevc Cancana_ birde ben kaldım :) erken dedi banada tabikide Sağlık önmli ama insan merak ediyor ☺️
Ay80 B_a_d_e_m bende öğrenemedim 13 haftalık dün gittim yatıyordu bacaklarını uzatmış keyfi yerindeydi uyanmadı birtülü 3lü tarama testinde ögreneceğim gösterirse tabi
Zuzu3321 Ay80 benimde ilk gittigimde uyanmadi doktor git bi cikolata ye 5 dakika gez gel bida bakalim dedi gittim cikolata yedim geldim dolandim tuvalete Girdim doktorun yanina gittim sonra gosterdi bu sekilde
Ay80 Zuzu3321 doktor karnımı salladı uyansın diye uyanmadı tokmusun dedi tokum dedim bende birtürlü uyanmadı neyse 3 lü tarama testinde bakarız dedi