Selam kızlar😊 biraz geç oldu yazmak ama unuttuğum için ancak aklıma geldi yazmak😀 26 günlük olduk bile🙈 9 Ay boyunca herhangi bir şikayetim olmadı tüm işlerimi kendim yaptım çok şükür tabi eşim en büyük destekçimdi.mide bulantısı yanması vs.hiç bişey olmadan 9 Ay çok güzel geçmişti ta ki 2 Ekim de ben suyum geldiğini zannetmemle başladı telaşlar. O gün kendimi kontrol ettim herhangi bir sorun yok. 3 Ekim de yine aynı şey oldu.tuvaletimi yaptım kalktım hissetmedim yine gelmiş. Doktorumu aradım o da gel bir bakalım dedi. Gittim gitmişken çatı muayenesi de oldum. 37+3 de her şey normal dedi normal doğumu beklicez diye konuştuk. O gün leke filan hiç bir şey gelmedi iki gün sonra nişan gibi bir akıntı geldi. Tabi yine haber verdim doktoruma o da gel bakalım dedi yine alttan muayene oldum açıklık filan var mı diye ve yine gelebilir akıntı kan olursa bizim için önemli dedi. 8 Ekim gecesi sancıymış çektiğim ama belli belirsiz dakikalar tutmuyor bende uyumuştum. 9 Ekim Cuma günü bende olmayan haller var yine sancı ama dayanılmıcak gibi değil öğlen oldu dedim acaba bu sancımı yani gerçekten çektiğim diye tedbir amaçlı bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde nst ye giriyim diye gittim kadın sevk etmemiz lazım 1 cm açıklık dedi. Tabi yine alttan muayene filan. Benim doktorum var özelde doğurcam dedim sevk istemiyoruz. Eve geldik Doktorumu aradım. 1 cm le doğum olmaz kötü olunca gel dedi ben de biliyorum olmaz ama bu zamana kadar yalancı sancı filan da olmayınca bir de ilk çocuk ve aileden de uzak olunca insan tedirgin oluyor. Sabaha kadar bir gram uyku uyumadım sancı çektim. Eşimi de uyandırmadım ki o uyansa ne yapacak kötü olursam uyandırırım diye. Ama o hissetti kalktı bana Meryem suresini okudu. Derken sabah 7 oldu hadi dedim gidelim bir baksınlar 10 dakika da 3 tane geliyor sancı ama saniyesi uzun değil. Gittim ebeler dedim siz bakmayın alttan madem doktorum gelecek o baksın 😀 o kadar sancı çek 2 cm ancak olmuş beni odaya aldılar odada sancı karşılamaya çalışıyorum ama nafile uykusuzum hemşireye diyorum ki ağrı kesici vurun bana ağrıyor 😀kadın diyor ki çok güzel sancın hadi devam doğuracak sın bugün. İki saat sonra filan oldu baktılar 3 cm olmuş daha bu arada yürüyorum fırsat buldukça açılma olsun diye ama olmadı. Artık doğum haneye indim. Eşimle vedalaştık bir saat filan da orda karşıladım ir daha baktılar hala 3 ilerlemiyor çocuk durmuyor karnımda. Ebeye diyorumki helal olsun normal doğum yapanlara benim canım ne tatlıymış böyle dayanamıyorum o da gülüyor. Velhasıl kızlar çok uzun oldu Doktorumu arayın beni sezeryana alın dedim emin misiniz filan derken hazırladılar sezeryan oldum ve tümden bayıldım 12.30 filandı girdim doktor yemeğe giderken yakalamışlar onun eşyalarını bekle derken 12.40 filan bayıltın dedi🙈hocam epidural mi filan derken bu daha iyi acil karar verdiğin için dedi ve 12.50 de oğluşum olmuş ben de çabuk gelmişim odaya çabuk ayıldım ve ilk sorum bebeğim ner de oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Annelik duygusu bambaşkaymış. O gün yürüdüm emzirdim tabi gelmedi ama uğraştım sürekli. 3 gün sonunda geldi sütüm de. Rezene komposto filan herşeyi yedim içtim buna da bin şükür. Sarılık filan da etmedik çok şükür. Hakkınızı helal edin sormak istediğiniz olursa vakit buldukça cevaplarım. Rabbim herkese güzel ve hayırlı doğum nasip etsin. Bu arada doktorum iyi ki de sezeryan a karar vermiş yoksa kakasını yutabilirdi demiş.doğarken yapmış bizimki. Rabbim e ilk hamilelğimi öğrendiğimden beri ettiğim tek dua ikimiz için hangisi hayırlısıysa onu nasip eyle diyeydi 🥰çok şükür bugünümüze🤲🏻