Bireylulmasali Kızlar bugün ara ara kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sol tarafta adet olacakmış gibi değil ama ağrım oluyor kanama,lekelenme durumu yok çok şükür doktoruma yazdım geçmezse yarın gel dedi endişelendim sizce normal bir durum mu?
Umutt22 Bireylulmasali aynı haftadayız seninle bu gün kontrolden geldim daha arada oluyor tek taraflı bi sağ bi sol farketmiyor oluyor yani kendini strese sokmana gerek yok normal dedi doktor hatta benim bazen ciddi anlamda agrım oluyor ama dinlenince geçiyor çok şükür uzun süreli ve dinlenince geçmeyen bir agrım varsa eğer bi kontrole gidebilirsin maksat için rahat etsin 🌸
Merveerhannn Bireylulmasali dakikalar saatlerce sürmüyorsa normal ağrı. Ağrı dediğin böyle sanki bıçak gibi aniden bişey batıyo sonra hemen kesiliyor dimi ? Uzun sürmüyor? Benim öyle oluyor. 2. Trimesterda gayet normalmş, bebeğin hareketleri artıyor rahmin genişliyor iç kasların geriliyomş falan .. kanaman olmadığı sürece ve aşırı bi sancı veya dediğim gibi uzun sürmüyorsa normalmş
Bireylulmasali Umutt22 ya öyle de randevuma iki hafta var canım biraz kafamı rahatlatmak istiyorum açıkçası sürekli doktora da gitmek istemiyorum 😕
Umutt22 Bireylulmasali çok sakin ol yavrum bunlat normal şeyler hatta adet agrısı gibi agrı çekenleri bile tanıyorum çok normal yani bedeninde hummalı bir çalışma var rahim büyüyor bebek büyüyor oluşuyor ohooo daha neler neler oluyor içerde kanama vs yok diyorsun çok şükür o yüzden hiç kafaya takma olur sen dinlenmeye bak bende iki haftada bir gidiyorum kontrole artık bebişimize alışmamız gerekiyor çok garip bir durum olmadığı sürece hastaneye koşmanın hiç bir anlamı yok vallahi tadını çıkarmaya bak 🥰
Bireylulmasali Umutt22 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun içimi ferahlattın vallahi sağlıkla gelsin bebişin ♥️ Benim de iki haftada birdi kontrollerim doktor artık ayda bir geleceksin dediği için sabırlı davranmaya çalışıyorum 😄
Bireylulmasali Merveerhannn değişik bir ağrı canım ama adet ağrısı gibi değil şu an geçti mesela sonra yine başlıyor falan
Umutt22 Bireylulmasali hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşaAllah Er Rabib günde bir teşbih çekebilirsin mesela okadar müthiş bi dua ki ağırların geçer için rahatlar stresin azalır Allah’ın izniyle bana da doğum yapmış birisi söylemişti 🥰