Happybabyyy Kizlar nolur acil olarak bna bebek arabasi onerir misiniz yaa🙄 1500 civarina kdr butce ayirabilirim. Max 1700
aysedemirucar Happybabyyy ben prego Impala aldm 1800lerde şimdi hafif memnun olanlar var henüz daha kullanmadk şubatta doğum Şubat sonrası insallh puseti ile takım 1800
Cnnsmy Happybabyyy ben bugün hepsi burada kasım indiriminden kraft onyx modelini aldım travel olmayan ama çift yönlü kullanabileceğim bi araba arıyordum bu model 2 - 2 buçuk arasıydı tüm sitelerde bugşn baktım 1770 e düşmüş indirimde hiç kaçırmayım dedim bakalım nasıl gelicek birebir inceleme şansım olmadı markaya güvendim🤔
kubuduru ssnnmmm hepsiburadaki indirimi mi söylüyorsun canım? Ben travel sistemini aldım bugün 1399du bana da özel de 1375 yaptılar ama acaba yalancı bir indirim miydi bilemedim eski fiyatına çok hakim değildim
Nur1903 Ben Ayhan çocuktan babyhome marka travel sistem bebek arabası aldım 1400 TL’ye en hafif travel diye geçiyor travel düşürseniz çok memnunum 🙏🏻
aysedemirucar Yukarda atrgm epey.com. a girip prego Impala yazarsanız ya da herhangi bir bebek arabası markasıni hangi sitede daha ucuzsa karşınıza çıkacaktr