Mom092 Gd1992 evet yaa fisher price in dönencesini alacaktim 199 a dusmustu sepete ekleyip odeme yapayim dyene kadar 310 lira oldu cok uzuldum🥺
deniiizz Gd1992 günlerdir reklamını yaptılar ama öyle aman aman indirim de yok ben hiçbir şey almadım
SNM1idil Mom092 Dolap uygulamasından etiketli hiç açılmamış fisher price dönenceyi 190a aldım bence oralara bakın kullanılmışı da var hiç açılmamışları da
SNM1idil Gd1992 dönence mi ne işe yarıyor?? Beşiğe takıyorsunuz dönüyor ışıklı ve sesli oldugu için bebeklerin ilgisini çekiyor çok güzel ninniler söylüüyor böylelikle bebeklerin daha rahat uyumasına yardım ediyor. İnternete yazın bakın
Cancana_ m31 telefon alacakti kardesim 2300 e dustu hemen odemeyi yapacakken sayfa dondu iptal etti bir dk sonra 2700 oldu
Abartmatozu Bende Hepsi Burada ile iş birliği yapıyorum. Aslında fiyatı yükselmiyor, indirimli fiyattaki ürünler bitiyor ve eski fiyatına dönüyor. Yani kısaca indirim o üründe bitmiş oluyor, stoklarla sınırlı genelde😕
deniiizz Sadeceduygu onlardan da aynı performansı bekliyorum. Şimdi üzerine ekliyorlar indirim zamanı eski fiyatına çekip indirmiş gibi yapıyorlar hep aynı hikaye 😄