MiniKaya Burcu_ergn ikisi arasında fark oluyor zorunluda sanırım devlet karşılıyor bir miktarını isteğe bağlıda karşılamıyor sanırım onun için fiyat farkı oluyor diye duymuştm
Anne18 Burcu_ergn bugün bende hastaneme sordum doğum ücretlerini sezaryen 3500 TL dedi Nomal doğum 1950 doktor unu istersen 2500 dedi
Babyy1S Burcu_ergn benm gittigim hastanede sezeryan isteğe göre aynı fiyat gidiceginz hastaneye sorun prosedürleri herkesin hastanesiyle ayni degildir
Sna-1234 Burcu_ergn fiyat farkı çok saçma ikisinde sezeryan isteyip istememekle ne alakası var normal için bi fiyat koyulmuştur sezeryan için koyulmuştur bence
lina_uzn Anne18 benimkide 2250 sezaryan 2250 normal dedi. Ama yeni yılla en az 400 500 artar dedi. Hangi hastane orası pahalıymış
Deleted5544 isteğe bağlı olanı sigorta karşılamadığı için ek ücret oluyo. hastaneyle alakası yok. genelde 1500-2000 fark oluyor
haziranin25i Burcu_ergn bunu hastanenize neden sormuyorsunuz ki? Her hastanenin uygulaması farklı oluyor neticesinde
Aysii05 Burcu_ergn özel hastanelerde isteğe bağlı sezeryanda fiyat farki oluyor misal veriyorum 4 sene önce ki fiyat örnek olsun diye yazıyorum 1400 zorunlu sezeryan 1700 isteğe bağlı sezeryandi 😊