Sinhur Merhaba herkese 🤗18 haftalık hamileyim 🤰🏻Detaylı ultrason hangi haftalar arası yapılıyor ??yaptırmak mecburimi ? Ve hamilelik döneminde kaç kere yapılıyor ??🤔 şimdiden teşekkürler 🙋🏻♀️😇💐
MiniKaya Sinhur 1 kere yaptırıyorsunuz 20-24 haftalar arası yapılıyor ama en uygun hafta 21-22 mecburi değil tabi ama yapılması gereken en önemli şeylerden biri kesinlikle yapılmalı bence
tgul Sinhur merhabalar 😊 bende henüz yaptırmadım, doktorum 20-23 haftası yapıldığını söyledi. Bende 21. Haftamda yaptırmayı düşünüyorum. Bir kere yapılıyor.
haziranin25i Sinhur hamilelik döneminde 1 kere yapılıyor. 20-24 haftalar arasında yaptırıyorsun. Yaptırmak mecburi değil fakat her anne tarama testlerinden ziyade detaylı ultrasonu tercih ediyor. Keza ben tarama testlerini yaptırmayıp sadece detaylı ultrason yaptıranlardanım 🤗
A-F-B Sinhur 20-22 hafta arası ben yarın 20+5 oluyorum detaylıya giricem ve tabiki önemli organlarına bakılıyor
ssnnmmm 20-24 arası ama en uygun hafta 21-22 bence herkesin yaptırması gerekli bebeğin her yerine bakılıyor olası riskler söyleniyor ona göre takibiniz yapılıyor