Mrvbyrm Kizlar merhaba 9 haftalık hamileyim arada 2 3 damla kadar pembemsi bir kanamam oluyor 2 3 kere oldu progesteron kullanıyorum günde 2 kez ama gene de oluyor bu şekilde olup da sağlıkla doğuran anneler varmi 😔
SemaKctrk Mrvbyrm hiç korkma canım benimde bir düşüğüm var ve şuan 20 haftalık hamileyim hala arada kanamalarım oluyor progestanı vajinal olarak her gün kullanıyorum ve her hafta iğne vuruluyorum bende çok korkuyordum ama şuan Allah’a emanet ettim yavrumu. Mevlam neylerse güzel eyler 🙏🏼😘😘
Mrvbyrm anneadayi33 gittim canim 2 gün önce düşün tehliken var dedi progesteron verdi ama bülten de kanama yapabilir dedi zaten 1 düşüğüm var bu 2. Hamileliğim korkuyorum
anneadayi33 Mrvbyrm bende oldu ilk aylarda ama dr haftalık iğne ve progestan verdi olduktan sonra devam etmedi ama kanama dinlen sende yat kalkma mecbur olmadıkça
SemaKctrk Mrvbyrm evet bende de vardı canım bide doktoruna söyle proluton versin ben her hafta vuruluyorum hatta bu gün de vuruldum
Mrvbyrm halitefe iğne yapmıyorlar canim daha önce de düşük yaşadım hiç iğne vermediler sadece vajinadan progesteron veriyolar
SemaKctrk Mrvbyrm ben her hafta vuruluyorum şükür şuan bi kanamam yok aktif olan tabiki arada kanama oluyor ama büyük ihtimalle benim rağım ağzı kısalığından. En son 22 ekim de kanama oldu öyle düşün. Ama dediğim gibi iğne vurulmak kötü bişey değil düşüşü önlemek için vuruluyorum bende