Muzeyyenn Herkese merhaba, indirimler başlamış birkaç yerde ben de gümüş kapak almaya karar verdim. Bazı markaların 925 ayarı daha pahalı ama 999 ayar daha iyi diyenler var. Fikrinizi öğrenmek istiyorum
Mirayse1 Muzeyyenn canım 999 tabiki de çünlü saf gümüş. 925 in içindeki diğer alaşımlar seni alerji yapabilir. Ayrıca internet sarıs fiyatlarına cok takılma herkes satabildine fiyat koyuyor kafa karıstırıyor işte her zaman pahalı demek iyi demek değildir önemli olan 999 olması herhangi bir marka alabilirsn.
Muzeyyenn Mirayse1 günlerdir araştırıyorum ama hiç alerji durumu duymadım. Haklısınız ama kim kimden ne koparırsa
Bittercikolataa Yaa tam düşündüğüm post olmuş 😊karar veremiyorum🤔 alsam mi almasam mi 😏 Dogru emzirme eğitimi sonrasi yara olmadigini söylüyorlar ailemde de oyle cok yara olmamis bilmiyorum ne yapsam ne etsem alip bosa cikarsa diye de korkuyorum ☹️
Muzeyyenn Bittercikolataa evet en fazla bir ay için alma krem al diyen de çok. Ama şuan baya indirim var ikisini de mi alsam diyorum sonra boşuna para vermek de istemiyorum
Bittercikolataa Muzeyyenn Yani aslında düşününce ileride ne olacağını bilemiyoruz ki hic gerek kalmadan kaldirip koyarsak bi köşeye diye üzülüyorum çünkü gider baska eksik alirim onun yerine. Yani daha cok göğüs yarasina kendi sütünün daha iyi geldigi söyleniyor bilmiyorum yaa😏