MeLy90 Bir şeyler alacak mısınız ? Acaba başka bir indirim olur mu ? Aylardır takip ettiğim araba 2 bin lira kadar indirime girdi. Ne yapsam çok kararsızım. siz neler almayı düşündünüz ?
Tubidd MeLy90 benim de aynı şekilde bebek arabası ve beşik çok düşmüş ben de direk aldım ☺️trendyolda o kadar ineceğini sanmıyorum☺️
Ga-mze MeLy90 bende indirimi yakalamışken yataşın bebek yatağını sipariş verdim İnşallah güzel gelir 😂
seday93 MeLy90 vallahi iki saattir sepeti doldurıp geri boşaltıyorum yoyko city bebek arabası ve baby bee anne yanı şuan sepette satın al butonuna basmamı bekliyor 🙆🏼♀️
MiniKaya Ga-mze hangisinden sipariş verdin cottony istiyorum bende yataşın kendi sitesindne verdim 30-40 günü bulur dediler acaba hepsi buradadan versem hemen gelirmi
Ffc2224 Zngn0435 meltem smartın beşiği baya düşmüş normalde 1670 iken suan 1200 ve baya güzel ben kesin alıcam canlıda görüp begenmiştim
Tubidd Zngn0435 baby tech extra serisi tekerlekli anne yanı 725,9 TL aldım şuan biraz daha artmış bir saattte
Sinemm35 Zngn0435 Ben geçen hafta heyner anne yani beşik aldım 689 tl ye o zaman da indirimdiydi şimdi 650 tl olmuş ürün elime ulaştı çok güzel kaliteli tavsiye ederim bi tanıdığım da kullanıyor 5 yaş a kadar kullanabiliyorsunuz zaten büyük beşik ve 5 yıl garantili daha ne olsun
Yasemin301 Ffc2224 bi mondo bi de kral var arasindaki fark ne acaba biliyor musunuz ben de siparis verecegim de
MeLy90 Ben inglesina alacaktım. Normalde 7 den aşağı hiç bir yerde yokken burada 5 bine düşmüş komple seti.
Ga-mze MiniKaya https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-twiny-sunger-yatak-60-x-120-cm-p-HBV00000VDK3X?magaza=Yata%c5%9f
Ffc2224 Yasemin301 inanın hiç bilmiyorum ben bombino olana baktım canlı hem tekerlekli hemde sallanabilen 3 yasa kadar kullanılıyor baya kullanıslı
balyanakoglum Yasemin301 bence hiçbir fark yok sadece o beşiğin ucundaki çıkıntılı kısım farklı. Mondo bana daha kibar geldiği için onu aldım
Ffc2224 Yasemin301 aynen ama ben bambinoyu canlı gördüm baya begendim diğerleri hiç dikkatimi bile cekmedi hem tekstil ürünleri en güzeli onun
Yasemin301 Ffc2224 şimdi baktım da 70×110 sizin dediginiz, digerleri 60×120 kullanis acisindan hangisi iyidir acaba sizin dediginiz daha genis digerleri de daha uzun
Zeynep_cagdas Ben indirimden önceki fiyatlarını da not etmiştim, öyle bariz bir indirim yok🤷🏻♀️ resmen aldatmaca, oğlum da çok kızdı tekmeliyor içeriden 😂😂
YenidenAnneOlmak Zeynep_cagdas kesinlikle ben de 2 haftadır takip ediyorum bir ürünü tekrar 2 hafta önceki fiyata döndü. Ekstra bir şey olmadı.
minikcasper Zeynep_cagdas lansinoh tekli pompa elektrikli olan 330 civarlarıydı hep ama 261e inmiş 💁🏻 bazı ürünlerde dediğiniz gibi olabilir ama bazıları bu ürün gibi baya indirimde ve ben aldım 😃
Ffc2224 Yasemin301 ben 2 yasında falan oda takımı alırım diye buna baktım 2,3 yasa kadarda rahatlıkla kullanılır bence siz nasıl düşünüyorsunuz
Zeynep_cagdas YenidenAnneOlmak aynen öyle, bir umut trendyolu bekliyorum. Olmazsa yaradana sığınıp alacağız artık napalım😂 bir şekilde alınıp ödenecek mecbur 🤷🏻♀️
Yasemin301 Ffc2224 ben de o sekilde 2,3 yasinda oda yaparim diye dusunuyorum, besigi alip odama koyacagim