Sare34 Kızlar hamile kaldığımda 56.9 dum şuan 77.9 um 20 kilo alıpta sonradan eski kilosuna kavuşan varmı? 37+6 daym
ilkay01 Sare34 kuzum Ağustos’ta doğum yaptım 80ile doğum yaptım suan 67kiloyim bende çok takardim ama artık takmiyorum gidiyor sanırım zamanla
Babyy1S Sare34 benm arkdasm 27 kilo aldi 1bucuk ay oldu eski haline döndü aldiginida verdi ekstra hic bir sey yapmadı vermek icin
Sare34 ilkay01 inşallah gider ya eski fotoğraflarıma baktıkça bazen çok takıyorum ya böyle kalırsam diye 😐
AZE62 Sare34 sağlık olsun evlatlarımız iyi olsunda biz o kiloları veririz Allah’ın izniyle inşallah ❤️🌸🌸🙏🙏
NurCan988 Kizlar kiloyu dert etmeyin. Ben ilk hamileligimde 25 Kilo almistim, 7 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 28 Kilo vermistim. Gider o kilolar merak etmeyin😊
Bestepe 57 ile hamile kaldım şuan 85 im 38+1 deyim İnşaAllah bende verebilirim 🤷🏼♀️ Çok sağlıksız ve düzensiz beslendiğim için bu şekilde oldu 🙄🙄
Sare34 Bestepe bende aynı öyle düzensiz sağlıksız beslendim hiç dikkat etmedim. Cips’kola, çekirdek, çikolata canım ne istediyse yedim heleki 9. Ayıma kadar hamburger yedim😐
Makbule7995 Bestepe canım doktor kilon için bir şey dedi mi ben bugün doktora gittim bebek 24 haftalık ben 65 ile hamile kalmıştım şimdi 76 kiloyum bana böyle devam ederse gebelik zehirlenmesi olur dedi sende böyle bir şeyle karşılaştın mı
MeliSeliMelih Sare34 oda bir şey mi canım 😀 ben 8 sene önce oğluma hamileliğimde 30 kg aldım 😂😂 6-7 ay sonra eski kiloma indim doğum kiloları çabuk veriliyor merak etme tabi abur cubur tüketmediysen hamileliğinde 🥰
esloka Sare34 nasil beslediğin ile alakalı sağlıklı ise kalmıyor ama hamile kafası ile bulduğunu yersen kalıyor yani abur cubur ile alınan 20 ile sağlıklı alınan 20 bir değil
MeliSeliMelih Sare34 tüketmemeye çalış artık canım onlar normaldede zayıflamaya çalışırken vücutta depolanıp kilo vermeye engel olabin yağa dönüşüo abur cubur yemezsen çokmkolay verirsin bol bol sebze ve meyve 🥰
cocukgelisimcianne_ Sare34 63 ile hamile kaldım . 83ile Doğum yaptım iki ay oldu yapalı . 72 kiloyum sanırım kalanı da zamanla gider 🤷♀️