Btl95 necmozb Biraz büyük ama benim doktorum ikiye bölüp içebilirsin dedi ar arda Ama ben çok şükür bölmeden içiyorum biraz zorlasa da
necmozb Btl95 Maalesef hala içemiyorum . İki hafta sonra kontrolümüz var. O zaman başka bi tavsiye isteyeceğim.😔Mide bulantısı, kusma yüzünden yemeklere bile ihtiyatlı davranıyorum. Yesem mi yemesem Mikkelsen kere düşünüyorum
necmozb Btl95 Maalesef hala içemiyorum . İki hafta sonra kontrolümüz var. O zaman başka bi tavsiye isteyeceğim.😔Mide bulantısı, kusma yüzünden yemeklere bile ihtiyatlı davranıyorum. Yesem mi yemesem diye bin kere düşünüyorum
kedidirokedi Banada ocean mummy demir hapı ve d vitamini verdi d vitaminini düzenli kullanamıyorum malesef
Funda-07 necmozb decavit, dvt3, coraspirin, oksapar iğne, ocean plus om3, Demir ilacı,magnezyum, prilam, gaviscon, bekunis vallahi daha var aklıma gelmiyor bunları kullanıyorum 6 aydır 😂
necmozb Funda-07 Allah yardımcınız olsun. Ne zor hamilelik döneminde ilaç kullanmak değil mi? Ama işte her şey minik yavrularımız için.
Funda-07 necmozb zor ama ben onu 4 sene bekledim. Yüzlerce iğne ilaca katlanabilirim bir gün bile of demedim demeden ☺️🤲🏻
Elfynsmr Leyla2020 geç gördüm kusura bakmayın eczaneden isteyince depodan getirtiyorlar ama ben trendyoldan alıyorum daha uyguna geliyor
Leyla2020 Elfynsmr onemli degil☺️ Ben de bir eczanede buldum zar zor. Trendyoldan almaya cesaret edemedim ben pek.
Aysenursarikaya12 Funda-07 benimde bi kaybim var da kalbi durmuştu doktor pıhtılaşma olabilir diye oksapar iğneyle coraspin başlattı bana inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırız 😍
Funda-07 Aysenursarikaya12 bol bol dua edin mümkün olduğunca aynı saatlerde kullanın. 3 evlat kaybettim bu benim 4. Bebeğim Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Attent necmozb 20 haftamdayım artık alıştım DECAVIT fero sanol devit3 balık yağı hapı icim disim vitamin :))
Babygeliyo Sabah 2 akşam 2 estrofem Sabah 1 öglen 1 akşam 1 progestan jel Sabah 1 akşam 1 diaformin Günde 1 folbiol Günde 1 coraspin Günde 1 oksapar 0,4 igne Günde 1 prolutex igne Sanirim ilaç kullanma rekorum var ☺