Sarisin_annee Kızlar indirimler başladı özellikle bez ıslak mendil tavsiyelerini buraya yazar mısınız?
Babyy1S Sarisin_annee ben anlamıyorum indirim diyorlar gecen bir sey baktım hatta sepete koydum indirim olursa alırım diye fiyatı hala aynı ama %9 indirim diyor e zaten indirim yokken de fiyati ayniydı bilemedim neye göre indirim bu
Mehtapakgl Sarisin_annee indirim falan yok canım, hepsi boş. Ayın 29 ’nu bekle efsane cuma diye biliyorsundur. Birde amazona bakın. Orası gerçekten iyi indirimler yapıyorlar.
balyanakoglum Sarisin_annee gerçekten indirim falan pek yok ya da bana öyle geliyor 😒 tek gördüğüm Meltem smart beşik indirimde
Cemrenur Mehtapakgl yok bu sefer gerçekten var hepsiburadada. Trendyol gercekten yapmıyor da. Eşime mont aldim şimdi kigilidan. Kigilinin sayfasında 300 tl hepsiburada da 130 tl düşmüş
Ygmr76 Yalan ya ne indirimi hepsı aynı fiyat hıcbısey almadan cıktım bezlerde bıle indirim yok fiyatı yuksek gosterıp indirim diye yutturuyolar 😂
Mehtapakgl Kuzeyufuk valla biz çok memnun kaldık. Kargolar çabuk geliyor.hepsinutada ve gittigidiyorla aynı. Bence daha güvenilir.
Mehtapakgl Cemrenur ya beklediğim bir sürü üründe hepsinin fiyatını yükseltip eski fiyata düşürüp indirim diyorlar. Yetişkin kıyafetlerine hiç bakmadım ben .
Cemrenur Mehtapakgl canım süper indirimler 3 saatte bir yenileniypr. Diğer kategorideki ürünler efsane indirimi kaplamıyor yani. Siteye girince efsane kampanya butonu var. Onlar asıl indirime girenler. 3 saat sonra bakicam tekrar. Mesela familia 32 li tuvalet kağıdı 20 tl olmuş. Başka sitelerde 32 tl
YenidenAnneOlmak [silindi] ben de onu takip ediyorum bugün 199 dan fiyatı önce 304 yaptılar sonra 257 en son 179 yaptılar. İki hafta öncede 179 du zaten. 🤦🏼♀️
Edaa_22 Bende aldım sleepy merhaba paketi, bebek yağı, dalin şampuan sabun, duru granül indirimdeydi onu da aldım yedek bulunsun 😊
YenidenAnneOlmak [silindi] o zaman aynı markanın farklı modellerine bakıyoruz😊 benimki 179 dan kuruş inmiyor 😅 bekliyorum bende ama benim 7. Ayım