angels_-mom Merhabalar sizlere bir sorum olacak internetten biraz baktım arastırdım sizlere de sormak istedim. Gebelikte ağda yapmak ya da yaptırmak da herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Birde hamileliğin son haftalarında ağda yaptırmak sakıncalı diyorlar
Astadavistabeybi angels_-mom doktorum yaptırabilirsin demişti bana da ama ben korkudan jilet Venüs kullanıyorum 😬
Elfynsmr Astadavistabeybi bende jilet kullanıyorm ama hep kalıyo düzgün alamıyorum aynayla yapmama rağmen başka kolay bi yöntemi varmıdır ya 🤦🏼♀️
Elfynsmr angels_-mom doktora sormak en iyisi canım. Bende yarın sorcam ama son haftalar daha çok acıyor diyorlar vücutta ödemde olduğu için daha fazla acıtıyormuş🤦🏼♀️ Venüs jilet aldım onu kullanıyorum ağda gibi tabi olmuyor
Nuray23 Elfynsmr bende venus kullaniyorum keske agda kullanabilsem hamilelikten once yapiyodum kendim ama cok oyalaniyodum simdide karnimi skistira skistira yapmak istemedim. Hayirlisi bakalim 😂
Kaderozy Bende şuan 6.ayima girdim artık zorlanmaya basladim. Ama ya kuaföre giderim yada sık sık ağda yaparım ama jilet kullanmam artık oğlumda kullandim doğumdan sonra agdaya alışana kadar mahfoldum
Mugee09 angels_-mom bende şimdiye kadar hep jilet kullandım ama dün ilk defa agdaya gittim 29. Haftada vajina yani açılma yaptı tahriş olmuş çok kanadı ☹️ dün post açtım hatta korkudan
Astadavistabeybi Elfynsmr çok az kaldı hepsi geçecek inşallah hepsini ileride güzelce hatırlayacağız 🙏🥰🌸