Mplt Merhaba herkese, memorial Bahçelievler’e gitmeyi planlıyorum 18 hafta hamileyim medikalparkta memnun kalmadım hasteneye değiştirmek istiyorum. Memorial için doktor tavsiyesi rica ediyorum
incikinannesi Mplt bende orayı düşünüyorum canım merak ediyorum bekliyim burda, bu arada bu e5 de yol kenarındaki büyük hastane dimi yanılmıyım da 🤭
Mplt minicikanne o gün akşam acile gittik test yaptılar enfeksiyonum olmasına rağmen laboratuvar testim tertemiz çıktı. Israrla bu böyle olamaz dememe rağmen kabul etmediler ertesi gün aynı yerde testi tekrarlattım enfeksiyon tavan tabi. O gün beni eve yolladılar ağrım olmasına rağmen her şey normal deyip tabii. Ertesi gün testi görünce bir ton özür dilediler ama nafile ya bebeğime bir şey olsaydı. Güvenemiyorum artık onlara hastane de gop medikalpark
Mplt incikinannesi evet orası baya memnun olan var her randevu arası 30 dk. Diğer hastanelerde 15 dk. Medikalpartta doktorumdan memnun olmama rağmen artık güvenemiyorum
Mplt minicikanne sen Bahçelievler medikalparka mı gidiyorsun? Memnun musun acaba oradan hangi doktora gidiyorsunuz
JaneAusten Mplt Merhaba ben Aylin Tatlıadım’a gidiyorum gebeliğimin başından beri şuan 37. Haftamdayım. Çok memnunum.
minicikanne Mplt hayır oraya gitmiyorum ama gitmeyi düşündüğüm için sordum. Meral Arısal muayene ücreti 250 diğer 3 op. doktorun muayene ücreti 215miş sgklı.
mrskorkut Ben de Prof.Cihat Şen’e gidiyorum Bahçelievler Memorial da 18.haftaya girdim 🐣 kendisinden cok ama cok memnunum her muayenem detaylı ultrason gibi geçiyor öneririm ☺️🌸
Mplt mrskorkut muayene ücretleri nasıl orda acaba ? Detaylı ultrason için fiyat aldınız? Bende 18+5 günlüğüm☺️
mrskorkut Mplt açıkçası Muayene fiyatları çok fazla ben doktoru beğendiğim için kendisinin muayenehanesine gidiyorum ama doğum anlaşması sadece memorial Bahçelievler de olduğu için doğum zamanı sanırım oraya gideceğim 😊 Özel muayenehanesinde 1200 TL ama memorial 1400 TL istiyor tabi bunlar özel sigortasız eğer özel sigortanız varsa sanırım bi hayli indirim oluyor benim maalesef özel sigortam yok ama yapılabilir mi araştırıyorum bu ara 😊