Ebrumihrimah Rabbim evlatlarımızı kucağımiza sağlıklı eliayagi düzgün hayırlı evlatlar almamızı nasip etsin bu günün yüzü suyu hürmetine 🙏🙏🙏
Emined01 Ebrumihrimah Amin inşallah bizleri bebeklerimize hayirli anne baba, bebeklerimizide bize hayırlı evlat olmayı nasip etsin rabbim
Emined01 muhamedalininannesi Amin inşallah Bende ikili test yapmadan doktor ultrasonla bakti ense kalınlığı 2 nin üzerinde buda riskli dedi . Daha sonra ikili test yaptım iki hafta sonra tekrar gidecez sonuçlar için Allaha bıraktık artık rabbim büyük
Emined01 istanbuldabiranne doktor ultrasonla bakarken ense kalınlığı riskli dedi daha ikili test bile yaptirmamistik ense kalınlığı nin bir risk olduğunu öğrenmek bile fazlasıyla yıprattı üzdü. Ikili test yaptırdım sonuçları bekliyorum rabbim büyük.
Emined01 Rmeysa_1661 benim doktor 2.5 riskli ama 3 riskinde riski demişti ister istemez üzüldük. Ama ultrasonla ensesini ölçüp 2.3 riskli dedi daha ikili test sonucun çıkmadı inşallah rabbim büyük
Tuuceetkn Emined01 bende iki gün sonra baktiracagim inşallah herşey yolundadır. Sende içini ferah tut 3 üzeri riskliymis bebeğiniz sağlıklı çok şükür
Gardenya7 Emined01 benim bebeğimin de ense kalınlığına 2,3 riskli dedi, nifty test verdik sonucumuz bugün çıktı, temiz çok şükür 🥰