Mahbuss Arkadaşlar merhaba 😊 indirimler takip postuna yazdim ama orda niyeyse yazdıklarım siliniyor hep o yüzden post açtım. Bu beşiği takip ediyordum 700 küsur 800 TL civarındaydı şuan baya düşmüş ben sipariş verdim 😊 https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada
Zngn0435 Mahbuss Ben de takip ediyordum bu beşiği 650 tl den indi siparişini vereceğim şimdi. Siz hangi renk nevresimi seçtiniz krem alsak kullanımı zor mu olur
Mujizam Bizde aynısını civilde 999 TL gördük almak istiyoruz görüp almakmi iyi acaba internetta eksik göndermezmi sonra uğraşmak var
Mahbuss Mujizam eksik parça gelirse ilgileniyorlar diye yazıyor yorumlarda Bizde yeni sipariş verdik ama olumsuz pek yorum görmedim Benim arkadaşım da internetten sipariş verdi aynı bu tarz sıkıntı yaşamadı
Melikealks Aynisi aldim ben tekerlekli olanını 690 tl benim aldığım da içindeki herseyiyle eksiksiz geldi tavsiye ediyorum
Mahbuss Zngn0435 ben krem rengini aldım zor olacağını düşünmüyorum Benim arkadaşımda aldı hala kullanıyor 2 yaşına giricek kızı Ama gri renkli olanı da güzelmiş orda