Hmsanne1 Kızlar Merhaba! 9 haftalık hamileyim akıntılarınız nasıl geliyor benim sanki böyle turuncumsu sarımsı beyazımsı farklılık gösteriyor ilk gebeliğimde 6 haftalık bebeğimi kalbi durduğu içim kaybettim yine aynısı olacak diye korkuyorum
Yanki Hmsanne1 merhaba🙋♀️ Ben de 10 haftalık hamileyim. Günde 1-2 kere Beyaz ama akşam olduğunda rengi sarıya dönüyor genelde her akşam da geliyor yarın kontrolüm var doktora soracağım. Bir çok yerde enfeksiyon belirtisi yazıyor ama idrar yollarında problem de yaşamıyorum. Bakalım 🙄
Mutiess Hmsanne1 normal olan beyaz akıntı arkadaşlar eğer farklılık gösteriyorsa doktorunuza danışın.
Paprika Yanki su içiyor musunuz?suyu azalttığım zaman benimki de sarımtrak oluyor.enfeksiyon olsa agrı sızı olur diye düşünüyorum 🤷♀️
Hmsanne1 Mutiess doktorumla konuştuğumuzda herhangi bir sıkıntının olacağını sanmıyorum dedi kontrol günümü bekliyorum
Mutiess Hmsanne1 danıştıysanız sorun yok çünkü hamile olunca bilinçsiz olma gibi bir lüksümüz yok ben de 9+4🤰🏻
Yanki Paprika suyu normalde de zaten çok içiyordum. Hamile kalınca özellikle arttırdım ama idrar rengim zaten belli bile olmayacak kadar açık yanma vs bir şey yok. Bakalım yarın ne diyecekler 😬