Mutiess Fmh_04_ Ya daha genceciksin neden kendini yıpratıyorsun hadi kalk güzelce yemeğini ye çocuklarını da üzme canım eşinde Allah’ından bulsun ✋🏻
Miragee Fmh_04_ bence al karsına konus ya huzurunuz için onu işten atsın yada sen böyle devam edemem de ama kendine zarar verme
Fmh_04_ Miragee bana dedi onu sen iste atayım işten ama sonra milyonluk dükkan elden gidecek olsın masraflar boşa olsın yani diyor ki istediğini yapim sonra da hep seni suçlim
Mutiess Fmh_04_ aç kalarak sadece kendini terbiye ediyorsun eşini değil canına yazık değil mi sana bir şey olsa çocuklarına ne olacak çocuklarını da mı düşünmüyorsun?
Fmh_04_ Mutiess ya ağlıya ağlıya öldüm. İnanın ne zormuş insanın en sevdiğinin en değer verdiğinin en kıymetlisi olamamk
Fmh_04_ Ya arkadaşlar arabada öne oturmak bencilce mi gerçekten. Eşim o gece bana daha kafedeyken kız tuvallete iken bağırdı Gül dedi sonra eve gelirken sen gidip Arkaya kızla oturacaktın
Cemrenur Fmh_04_ maşallah tansiyonun nasil düşmedi. Ben bi kere aksam yemeği yemedim diye bailiyodum az daha. Ayrıca kimse için kendini harap etmeye değmez. Kurban olsun hepsi sana🥺
Fmh_04_ Cemrenur kansız bi yapım var ve oruç tutarken bile zorlanırım dedim kesin bayılırım oda vicdan azabından ölür dengesizce konuşmaz
Mutiess Fmh_04_ Seni anlıyorum bir kadın olarak değer görmek istiyorsun bunun farkındayım ama bunu kendini aç bırakarak değil de onu sende umursamayarak yapabilirsin
Mutiess Fmh_04_ Ne diyeyim canım sen kendini önemsemiyorsun bir başkasınında önemsemesini bekleme. Sen kendi canını hiç sayıyorsun eşin ya da bir başkası mı seni düşünecek?
busbus35 Fmh_04_ yok artık daha neler seviyorum kızı mi dedi amacı ne bu adamjn flört etmeyi aldatmayı sende bil gör sus demek mi istiyor Allah akıl fikir versin yok bu erkekler hakiketen sapıtıyor Allah ıslah etsin napmayi düşünüyor sun
Fmh_04_ busbus35 bilmiyorum İnan işin kötüsü Bn büyüklere taşısam ayrılmak için der ki bahane atıyo Bn herşeyi işim için yaptım
Fmh_04_ Mutiess düşünür sanmıştım ben ona hiç kıymamaştım onsuz yapamam diyorum yatamam uykum gelmez oda diyor ki kız yarın izin kullanacak kıza demiş Bn sensiz ne yapıcam
Rmeysa_1661 Fmh_04_ bana bak kız saçmalama gözleri çıksa yine de aç bırakma kendini. Erkek milleti bakmayan yok yanında olsan da olmasan da gebelik şüphen de varsa sakın kendini aç bırakma 2 cocugum var diyorsun onlar için ye bari yapma kendine bunu canım benim üzülme 🙏
Mutiess Fmh_04_ Şimdi yemeğini ye ve güzelce uyu çocuklarınla vakit geçir çünkü sen kendini öldürsen de boş
busbus35 Rojda24 kesinlikle güzel yorum adem apaçık söylüyor larj midesi geniş açık açık flört ediyorum diyor eceli gelen köpek cami duvarına isermis azan kul başını yesin