Resmen kendimi buldum bu postta😑 24+4teyiz geçen hafta detayli ultrasonda suyumun normal değerler içinde anca alt değere yakın olduğunu bunu çoğaltmam gerektiğini söyledi doktorum (2-8 normalmiş benim 2.7 çıktı 4-5 olması iyi olur dedi) bana da aynı şekilde havuç suyu armut havuç bol su ve sol yanına yatacaksin dedi. Günde bir bardak havuç suyu içmeye çalışıyorum o gün icemezsem havuç yiyorum armut da her gün tüketiyorum sürekli de su içmeye çalışıyorum. İnşallah benim de yükselir wureklit dua ediyorum sanki bebeğim içimde sıkış tepis duruyor gibi hissediyorum üzülüyorum sayı olarak takip etmedim ama hareketlerini hissediyorum daha tam büyümedigi için çok güçlü olmasa da kendini hissettiriyor. Sol yanıma yatmaya çalışıyorum ama gece uyurken sırt üstü dönüyorum farkında olmadan ona bile üzülüp vicdan yapıyorum Allah’ım ne zor en ufak şeye bile canımız skliyor Allah daha kötü sorunlardan korusun. Biraz uzun oldu kizlar ama beni anlayan birilerini bulunca içimi dokesim geliyor başkaları da anlıyor ama aynı sorunları yaşayan anneler daha iyi anlıyor birbirini