Merveff_25 Dgull daha gitmedim hastahaneye kaç gram bilmiyorum ama ben de hiç kilo almadım 14.Haftamdayım 53 ile hamile kaldım hala 53üm 🙈🙈 ama bebek gayet iyi çok şükür cinsiyet öğrendiniz mi
Serdem39 Dgull 16.hafta da 165 gramdı bende 2buçuk 3 kilo aldım. Bana ekmek makarna pilav ayrıca piyasa da duyduğun vitamin ilaçları alma dedi. Sormamda sakınca yoksa gebeliğe kaç kiloyla başladınız ki
Kubra335 Bende 15 hafta giriyorum yarın bende kilo almadım 🤗bebekte iyi çok şükür 🤲🏻☺️Ama göbişim baya belli oldu ya birden 🤗
SeymaK 16+2de bana 90 gram dedi bebeğin durumu iyi sağlıklı da dedi doktor ama hep daha fazla okuyorum burda ya benim neden az 😔
gozde_sarisoy SeymaK bence bebeğin kilosuna bukadar üzülme kilolu bebek sağlıklı zayıf bebek sağlıksız diye bişey yok allah sağlık versin ☺️ Ve merak etmeyin 30 haftadan sonra hızla kilo almaya başlıyor sen yeter ki sağlıklı beslen 🙏
Eessrra Bende 15+4 haftalığım cinsiyeti pazartesi günü öğrendim ☺️ 46 kiloyla hamile kaldım ben şuan 50 kilo olmuşum ama kilo aldığım pek belli olmuyor.