Happy-girlsmom Kızlar selam bebişlerin odaları ne durumda bizim mobilyalar tamam ama dekorasyon için neler yapılabilir? Şu 3lü tablolardan düşünüyorum ama farklı fikirlere ihtiyacım var
morusevenanne Happy-girlsmom bence cocuk odası için uygun değil pek isimli makrome ya da montessori raflara oyuncak koyabilirsiniz
Star25 Happy-girlsmom instagramda ahşap diyarı sayfası isimli gece lambası yapıyor bir göz atabilirsiniz
roserosey Happy-girlsmom Kesinlikle bu olmalı , inanılmaz tarz buluyorum . Çok beğendim 😍 Sağlıkla büyüsün evladınız 🐣
Happy-girlsmom morusevenanne makromeli şeyleri sevemedim ya ben hiç. Bu odasının renklerine ve halısı na çok uygun henüz kurmadık odayı aslında yoksa resmini atacaktım onunda
Happy-girlsmom UmmuHamza yaaa di mi ben çok kararsızımdır. Çok güzel seçenekler var sayfadan çıkamadım 🙈
UmmuHamza Happy-girlsmom İnsan nasıl karar versin ki çok şirin şeyler var içinden çıkamaz insan 😍 Trendyol indirimleri yaklaşıyor çok güzel şeyler var kaçırmayın alın gönlünüzce 🥰
Happy-girlsmom Ayyli ayyyi çok teşekkür ederim çok kararsızım kızçemde iyice aklımı aldı başımdan sağol canım
Ayyli Happy-girlsmom Happy-girlsmom fiyatını yazarsan çok sevinirim instagram kullanmıyorum gerçekten çok hoşuma gitt benimde almalısın kesinlikle
Happy-girlsmom UmmuHamza di miiii bayıldım bir türlü çıkamadım en son sizlere danışayım dedim bu çok tarz geldi bana. Şimdi yazdım bi konuşayım bakayım ne kadarmış çok merak ettim
Happy-girlsmom Star25 ay bakayım ona da sen de bu sayfaya bi göz at canım çok tatlı şeyler yapmışlar bayıldım
Happy-girlsmom Ayyli 165tl canım uygun di mi ben satan kadında yeni anneymiş çok tatlı bir kadın galiba alacağım ya
Happy-girlsmom NeslihannK ayy nasıl sevindim anlatamam kocam hiç fikir bile vermiyor ben anlamam diyip çıkıyor kenara
Happy-girlsmom roserosey çok sağol canım benim, güzel di mi çok sevindim beğenen olmasına çok kafam karışmıştı
NeslihannK Happy-girlsmom standart koca profili iste bizimki de öyle aman aşkım ben ne anlarım al istediğini diyip kenara cikiyo 🤣