Viyori Mlkko benimde aynı şekilde ikinci kez deneme cesareti gösteremedim ama dediğiniz gibi organik dedikleri boyalarla bileğime iki kez test yaptım ona göre boyayacaktım .Sadece bileğime azıcık sürdüğüm halde hastahanelik olup ne acılar çektim . Boyadığımda yaşadıklarımı anlatamam kesinlikle organik boya yalan sadece amonyaksız oluyor organik dedikleri . Kızıl kına yakabilirim sadece ileride saçım iyice beyazlayınca siyah kınada aynı alerji şimdilik ombre yaptırıyorum o bile korkuyla koluma fln değer diyerek .
Mlkko Viyori benim de hint kınasına alerjim var. Aynı şekilde o da kabarıyor kaşınıyor 🙄 parafenilendiamin maddesine alerjim varmış PPD olarak geçiyor onsuz da boya olmuyor malesef çünkü boyanın saça geçmesini sağlıyormuş 🙇🏻♀️ Bende ombre yaptırdım bir kere onda da kırk kere uyardım kuaförü korkuyorum çünkü gerçekten benim de hiç cesaretim kalmadı aynı acıları çekmeye 😬 artık dua ediyorum saçlarım beyazlamasın diye 🙇🏻♀️
Yasemincanakci Bende evde kendi kendime boyadım çok sonra öğrendim ki hamileymişim, bilmiyordum umarım bi şey olmaz artık yapacak bi şey yok :) ama saçlarım çok çok dökülüyor her banyoda saçımın yarısını bırakıp çıkıyorum gibi geliyor 🤦🏻♀️
Seva_sevaaaa HappyMom bende hamileliğimi öğrendiğimde tatile gidicektim diye boyamak zorunda kaldım 🤭 ama şimdi sadece maske yapıyorum
minnie123 HappyMom saçlarıma boya sürmüyorum hiçbir şekilde. Sadece Mayıs ayında saç kırıklarımı aldırmıştım o da korkarak. Hamilelikten sonra belki düşünebilirim boyamayı (kendim boyuyorum) beyazlarım biraz var tabiki fakat başörtüsü olunca görünmüyor tabi o konuda şanslıyım ama kendimi yine rahat hissetmek için evde boyarım. Saçıma haftada bir Hindistan cevizi yağı sürüyorum boydan uçlara doğru ve birkaç saat tek kullanımlık bone içerisine toplayıp bekletiyorum sonra şampuanlayarak duruluyorum. Saçlarım kuru ve kalın tellidir o yüzden bu yağ çok iyi geliyor.