fsyy95 Kizlar bi yardim edin bebegimin cinsyeti erkek ve tabiki bi isim bulmam lazim di sizce Yavuzhan mi ? Yavuzalp mi ? fikir verebilirmisiniz 😁😍😘
MiracAlpinveUmutunAnnesi fsyy95 yaa tabiki yavuzalp 😍 benim oğlumun adida Miraç Alp 💙 alp ismine bayılıyorum 😍
Dugupa fsyy95 yavuzalp güzel ama yavuz ve alp isimleri hırçın isimler çocuğunuz size çektirebilir çünkü isimler etkiliyor 🤗 kardeşimin adi da doğanalp aşırı bilmiş bi o kadar da hırçın isminin anlamlarından dolayı
fsyy95 MiracAlpinveUmutunAnnesi yaaa gercekten esimle yavuz ismiii hep hayalimizdii yanina bsey daha olsun istedim tesekkr ederim 😊
Laradinc MiracAlpinveUmutunAnnesi bende miraç ismini koymak istiyorum çok seviyorum ama çok kararsızım yanına ikinci isimi bulamıorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Laradinc bende hamileligimin başından beri hep Miraç Alp istiyodum sonra Miraçhan düşündük ondanda vazgeçtik doğum yaptım eşim oğlumun nüfus cüzdanını çıkarmaya giderken tam karar verdik miraç alp ismine iyiki de koymusuz güzel miraç ismi 😍💙