tgb94 14 gun önce dogum yaptim 40+1de sehir hastanesinde . Bastan beri nurettin beye gittim . 40+0da beni muayeneye cagirdi . Normal dogum istiyordum , bunu bekliyorduk . O gün bana birden senin boyun kısa normal dogum yapamazsın,bebegin kafasi buyuk gece 12den sonra birsey yeme yarin sezeryana gel dedi asiri moralim bozuldu . Zaten 33. Haftadan beri tereddütteydim. Cunku normal doguma yardımcı olarak neler yapabilirim dediğimde bana tek dediği hicbirsey yapma, akisina birak gibi bastan savma seylerdi . O gün muayeneden cikinca hemen sehir hastanesinden ve üniversiteden randevu aldım ertesi güne . Amacım diger doktorlardan da normal dogum yapip yapamayacagim konusunda fikir almakti . Eve gittim aksam hic hissetmediğim minik sancilar hissettim. Evime yakın olduğu icin sehir hastanesine gittim . Dogurmuyorumdur eve geri donerim diye düşünüyordum. Meğer dogum baslamis . Çıkıp sevgiye gitsem mi diye düşündüm. Ya bana dogum olmaz deyip sezeryana alirlarsa diye korktum . Ordaki nöbetçi doktorda orada normal dogum mu yapıyorlar sanıyorsun istiyorsan cik git dedi . Bende kalıp orda dogum yapmaya karar verdim ve nurettiin muayenesi akşamına, bana doguramazsin dediği aksama ben 3 saatte normal dogum yaptim. Kesinlikle normal dogum taraftarı bir doktor değil. Kendisine aciklik muayenesi yapin bari diyorum. Gerek var mi zaten sancin yok normal doguramazsin diyor . Suni sanci falan denesek diyorum . Ben yapmıyorum oyle diyor . Sezeryan yapip geçmek amacı. Aylarca boşuna gitmişim kendisine