Nilllll Ebru10 bana da aynısını demişti ama sonradan artmamış kafana takma hiç onu dedi kaç haftalıksınız 🌸
Nilllll Sulemsi10 ben de ebe giriyor diye duymuştum orada ultrasonda hazırlayan hemşire hayır kendisi giriyor doğuma baştan sona kadar dedi eğer ki doğum izne yada seminere denk gelirse Ertan Adalı giriyor dediler
Sulemsi10 Nilllll aaa o zaman iyi sevindim yani sezeryan neyse de normal.dogum için korkuyordum açıkçası girmez diye sizin ne doğum şekliniz
Nilllll Sulemsi10 34.haftama gireceğim pazartesi kontrolüm var açıkçası şu anda bir şey demedi ama benim oğlum hafta olarak önde ve biraz iri bir bebek gebelik şekeri de çıktı sanırım sezeryan olacak içime öyle doğuyor
Nilllll Ebru10 30 haftalık gittiğim de 1 kilo 960 gram dedi canım iki gün önce devlette tahlil yaptırdım oradaki doktorda karın ve baş 35 hafta ile uyumlu dedi bakalım alaattin Bey ne diyecek pazartesi kontrolde nst ye bağlayacak ilk defa
Ebru10 Sulemsi10 vala bende anlamadım ama boydan filan anlıyormus galıba bu konuyla ilgili konusmadım onla hıc
Nilllll Sulemsi10 şu anda çoğu doktor çatı muayenesi doğumu tetikliyor diye yapmıyormuş sanırım su nişan sancı gelince bakıyormuş