HifaZehra34 Dadas33 benimde aşırı bulantılarım vardı aynı şekilde mutfağın önünden bile geçemezdim prilam kullanmaya başladım o bayağı hafifletti bulantıları.Bide maske takarak giriyodum mutfağa koku gelmesin diye maskeyede sevdiğim kokulardan sürüyodum
Dadas33 HifaZehra34 dediğin ilaci bugün bi tane aldim ama yok su icemez oldum o yuzden devam edemiyorum
Nuray23 Dadas33 ben 46 ile hamile kaldim daha da zayiflamistim. Zayif olunca cokdaha zor oluyor mide bulantisi zaten hal olmuyor. Allah yardimcin olsun ama unutma bu gunlerde gecicek allahin izniyle kendine geliceksin.
Dadas33 Nuray23 amin inşallah kendimi zorluyorum yemek veya biseyler yapmasam dahi mutfaga girmeye çalışıyorum bi sekilde yoksa 3 ay zor bi süreç olcak
Dadas33 ferhunde canim geçmesi iyi olir du ama bende gecmez ise naparim bilmiyorum brnim burda kimsem yok esimde şehir disinda bi ben bi oğlum yani cok zor ilk oğlanda yasamamistim bu kadarini
Sakine07 Dadas33 bende 10+5 ikinci hamileleğim ilki de çok zordu Buda öyle bende mutfağa girdiğim anda kusmak geliyor zorla yemek yapıyorum ağzımdan nefes alarak mecbur kimsem yok yardım edecek Geçen hafta eşim hep dışardan söyledi bu hafta mecbur yapıyorum ama buzdolabını açtım mı ve Mutfağa girdim mi çok kötü oluyorum bende senin gibiyim
Nesse86 Dadas33 Vallahi ben 4 ay boyunca evde yemek yapamadim evde duramadim kocama yaklasamadim hersey cok kötü kokuyordu annem sagolsun bana 5 dk uzak arabayla kadin hem calisti hemde yemek yapti bize 4 ay boyunca kadincagiz.Malesef kokular bulantilar gecene kdr dayanmalisiniz cok zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.
Birmelekannesi17 Dadas33 bende 7+5 aynı eksiği yok fazlası vardır. Bulantı hapı içmeyi deneyin doktorunuzdan isteyin veriyorlar
S-r-p Dadas33 psikologluk bi şey değil bence ilk dört ay suya bile kustum mutfağa asla giremedim kimsenin almadığı kokuları alıp ağlama krizleri geçirdim en sevdiğim şeyleri bile gözlerimden fışkırana kadar kusuyordum ki kusmamak için su içmesem bu sefer boğazımı yırta yırta katı kusuyordum doktorum onzyd diye bir ilaç verdi en son çok şükür o çok iyi geliyordu benim başka çocuğum yok Allah yardım etsin valla çok zor
-mercimek- Kıyamam bebeğin olması zor olmuş doktoruna kuvvetli bir ilaç vermesini söyledin mi canım ben de öyleyim çünkü ilaçsız bir günüm geçmedi gerçekten işe yarıyor. Allah kolaylık versin 🙏
eko1618 Benim de 9. Haftam iki hafta kusmakla gecti su dahi içemeyerek,ilaç kullanmaya başladım kusma bitti çok şükür hafif bulantı kaldı su hala içemesemde yemek yiyebiliyorum artık
Sakine07 Dadas33 aminn Allah tüm annelerin yardımcısı olsun ahh analık ne zor ama dünya onları kucağımıza aldığımızda güzel oluyor
Elifaysu Dadas33 kıyamam seni okadar iyi anliormki bulantin olduğunu doktoruna şöyle prilam verirler bulantı önleyici çok iyi gelir 🤗