Herbisey Meraba kızlar reglime 4 gün var. 8 gün önce ovulasyon testiyle yumurtlama ve çatlama günlerimi gördüm ve değerlendirdim. Yaklaşık 4-5 gündür çok fazla şekilde sapsarı akintim oluyor. Kaşınma yanma vs yok. Bu sarı akıntı sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamileliğini öğrenmeden böyle bir durum yaşayan var mı?
didem166 Benimde 5 gün vardı kasık ağrısıyla şüphelenerek test yaptık çıktı, kanda da 5,54 çıkmıştı tekrar ölçtürücem bugün inşallah hamilesinizdir 🥰🥰
Herbisey didem166 çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginiz güzel ilerler ve inşallah bende hamileyimdir 😊🥰😍
Nesliyazmazz Henüz belirti yaşamak için çok çok erken. Sürekli hamilemiyim acaba diye dusunurseniz, vücudunuz sizi hamile olduğunuza inandırır. Bence bu psikolojidenn çıkın sizi üzer. En iyisi adetiniz beklemek.
Herbisey Nesliyazmazz doğru diyosunuz da bu şekilde akintim olmazdı günlerce aynı ve yoğun devam edince sizlere sormak istedim ve haklisiniz şuan zaten hicbir belirtim yok akıntı dışında
Herbisey bltern1 normalde yoktu yumurtlamadan sonra arttı bende o yüzden şüphelendim ama bekleyip görcem bakalım. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için de😊