Aley123 Merhaba hanımlar çatlaklar için ne kullanabilirim ben biraz geç kaldım çatlaklar için badem yağı kullandım ama pek ise yaramadı. Bana çatlak kremi önerir mısınız.Ve çatlakların sonradan geçer mi 😕
oykuduru21 Aley123 genetik bence bu çatlak işi kimi sabah akşam krem sürüp çatlıyor kimi de krem bile kullanmadan hiç çatlak yaşamıyor 😑 lazer için gittiğim güzellik merkezinde çatlak tedavisi uygulanıyor ben onu yaptırmayı düşünüyorum doğumdan sonra kilo verince
Gzdeeeee35 Aley123 dr um bana lierac catlak kremi verdi. Ilk gebeligimdede onu kullandim sukur catlamadim. Simdi yine bebis bekliyorum yine kullaniyorum biseyim yok. Birazda genetik ya bu isler🤷🏽♀️
Melikeakkc Aley123 yaa benim göbeğimde h bişey yol çatlak yok ama popom çatlamış kırmızı kırmızı çizgiler var :( ama karnımda hiç bişey yok. Öle olanınız var mı
Mavigozluanne Aley123 32.haftaya kadar bebe yağı kullandım sonra biraz çatlamaya başladım hemen sarı kantaron yağı kullandım şuan iyi durumda bol su ve duştan sonra nemlendirin kendinizi
Aylayla Ben sarı kantaron yağı kullanıyorum cilt ve yara iyileştirme özelliği olduğu için her akşam sürüyorum
Ugurlu90 Aley123 38. Haftamdayim bende bol su ve sadece bebek yagi kullandim akşamları suruyorm genelde ama tabi bende çatlagın genetik oldugunu duşunuyorum