Susamcan Azrabetulunannesi bende kararsız kaldım aslında başta cam alacaktım düşündüm eline alıp içmeye başladığında ağır gelebilir yada belli fırlatıp atabilir kırılır keser falan filan diye camdan vazgeçtim şimdi polikarbon almayı düşünüyorum zaten içini bekletmeden temizleyince sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ne kadar doğru düşündüm bilemedim ama 🤔🤷♀️
turansmom1 Azrabetulunannesi bence polikarbon. Camlar çok ağır oluyor ben içirirken cok korkuyorum suratına düşecek diye🤭
Deletedmom382 Azrabetulunannesi kesinlikle cam. Zaten onlar ufak tefek kanpeden koltuktan dusme ile kirilcak camlar degiller o yuzden en sagliklisi cam
Rmysa23 Ben cam aldım zaten belli bi aya kadar kendi tutamıycak, cam daha sağlıklı diye düşünüp cam biberon aldım
Mengihilal Küçük biberonda cam alın. Ama büyüdüğünde halen biberon kullanıyor olursanız o zaman plastik olana geçiş yaparsınız. Çünkü emeklerken cam biberonlar çok tehlikeli oluyor
elfaksyy Ben kesinlikle camdan yanayım diğerine bakmadım bile büyüyünce kendi içmeye başlayınca polikarbon düşünebilirim ama yeni doğan için cam daha saglikli diye düşünüyorum.
Deleted5544 camlar çok ağır insanın kolu kopuyo. günde kaç kez biberon yere düşüyo, cam olsa 500 kere falan yenisini almıştım sanırım kesinlikle pp olanı tavsiye ederim