Cileklimilkshake34 yaseminyasemin benimde öyle mide bulantım devam . Bide bunu içmeye calışıyorum hiç iyi olmuyo 🥺
Mom092 Cileklimilkshake34 hahah yok kiz bundn once kullandigim vardi toz magvital mi ne yanlis hatirlamiyosam onun tadi guzeldi hafif asitliydi memnundum ama doktorum birden buna gecis yapti 😒
Mom092 Cileklimilkshake34 haptan biktiiiiimmm😣 sabah tiroit kahvaltidan snra demir öğlen ecopirin aksam kocaman kafam kadar decavit 😂 magnezyum devit ile gunu kapatiyorum😂
ESMAARAS Cileklimilkshake34 canım var tabı ama bence bu konuyu doktoruna soylr sana hap olanı versın var :)
Burcinisp88 Cileklimilkshake34 venatura marka kullanıyorum ben. Hap şeklinde. Normal zamanda da içiyorum ben her gece yatmadan
Mom092 Anne18 bi sag salim dogurup kurtulsaydik su ilaclardan 😒 valla ben bekarken agzima ilac surmedim hic evlendim basladi cilem😂😂
Leyla2020 Cileklimilkshake34 osteocare hap kullaniyorum. Magnezyum, kalsiyum, cinko ve d vitamini birlikte
Anne18 Mom092 yaa dimi rabbim saglıklı sihhatli cocugumuzu elimize versin inşallah bende bilmezdim hap ilaç evlenince tiroit cıktı stres sıkıntı yapınca Ortaya cıkar İl genelde olsun rabbim büyük dert vermesin inşallah 💕
Mammimammi Cileklimilkshake34 evet ya. Bende magnorm içiyorum. Doktoruma degiştirelim dedim. Bu en iyisi kendini zorla bunu iç dedi. Valla lağım gibi kokusu var burnumu kapatıp mecburen içiyorum.
Mom092 Anne18 Aminnn insallaah canimm bunlar gelip gecici bebislerimize bi kavusalim hersyee deger o 😍