Zeynocel 9 haftalık gebeyim idrar yolları enfeksiyonum ve sarı renkli akıntım var doktorum Üromisin saşe verdi kullanan var mı
balyanakoglum Zeynocel kullandım 2 3 gün o akıntı geçti sonra yine devam 32 oldum bitmedi. İnşalllah sizin hafiftir. Şanslıymışsınız ben 9. Haftada doktoruma söyledim önemsemedi hiç bişey vermedi enfeksiyon ilerledi sürekli doktor değiştirdiğimde anladım ciddiyetini
Mom86 Zeynocel iç cnm korkma çok yüksek dozda değil gebelere verilir genelde bende kızımda çok kullandim ama sanırım yan etki yaoiyor bende bazen ictigimde kusuyordum :( gene olmuş bende 8 hafatdayim yarın vercem idrar inşallah yoktur ama varsada verrcek mecbur
Dilara1503 Zeynocel evet için rahat olsun tedavini olmaman daha kötü olur mutlaka kullan ve kontrole git tahlil ver tekrar canm
buseakar Bende kullandım, ilk zamanlar başka bir toz ilaç vermişti düzelmişti ama bir süre sonra yine enfeksiyon çıkınca Üromisin verdi geçti mi bilmiyorum kontrolümde öğrenicem🤷🏻♀️
Eda1201 Zeynocel bol bol su iç ilaç kullanmak yerine. Tabii ki zaruri durumlarda ilaç mecbur ama idrar yolu enfeksiyonu bol su temiz beslenme ve hijyen de dikkat artışıyla hemen geçen birşey. Bol bol su günde 2-3 litre hiç şaşmadan. Taze meyve. Ve genital bölgede sürekli kuru kalması. İlça kullanıp riske atmakdan sa ( ki hiç bir zararı olmadığı söylense bile ne olursa olsun bebeklerin ilk trimesterde organ gelişimi sürüyor. ) bende de enfeksiyon olmuştu böyle atlattım asla ilaç kullanmadım. Bir de idrarını sakın tutma. Bu dönemde çok sıkışıyormuş gibi hissedip azıcık idrar yapıyorsun evet ama bir damla bile olsa tutmamak çok önemli.
buseakar İlk zamanlardı benimde tam hatırlamıyorum ama şuan 34. hafta biticek kullandım hiçbirşey olmadı 🙏🏻 zaten doktor bilmese vermez ki her gebede olabilecek bişeymiş idrar yolu enfeksiyonu, rahat tut içini bence 😌
Zeynocel balyanakoglum bayanların ortak sorunu bu sanırım çok dikkat etmeme rağmen oluyor benim de şimdi haftalığı küçükken içmekten korkuyorum bende
Smsm Zeynocel canım ben de 24 haftalığım aralıklarlarla 5 6 defa kullandım geçmedi çok yüksek enfeksiyon var dıye bende başka çözümler aradım mesela elma sirkesi tuvalet sonrası temizliği kesinlikle onunla yap ve karadut reçeli sulandır ye her sabah mucize çözüm oldu bende
Mom86 Zeynocel benimde hep var hepppppp var artık çok kötü oluyorum enfeksiyon lafından dikkat edin ihmal etmeyin sakin
Mom86 Smsm tamam cnm öylede zarari yok mu bende kulanmayi düşünüyorum ondan kuruttuktan sonramı pamukla sürüyorsunuz yoksa taharet mi alıyorsunuz bide temizledikten sonra kruutuyor musunuz?
Smsm Mom86 taharetten sonra peçeteye sıkıyorum en son onla temizliyorum kurulamıyorum tekrar çok faydasını görürsün canım