TDE Evloilfkan hocam ben uzaktan eğitimle devam ediyorum şu an 27.haftamdayım. Biraz bekleyin bence gidişata göre hareket edersiniz. Okullar sonuna kadar açık kalırsa yüz yüze eğitimde riske girmeyin derim ben ama olur da uzaktan eğitime geçilirse ayrılmasınız devam edersiniz. Ben öyle yapacağım. 10. Sınıflar var bende şu an 23 Kasım gibi açılacak dendi ama daha net bir şey yok o yüzden beklemedeyim eğer açılırsa ben de ayrılırım izne sonrasında zaten çalışamaz raporu alırım yapacak bir şey yok. İzni illa 24. Haftada kullanmak zorunda değilsiniz
Evloilfkan TDE Anladım hocam. Evet bekleyip duruma göre hareket etmekte fayda var dediğiniz gibi. Uzaktan eğitim olursa ben de ayrılmam. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah.
Evloilfkan rafadanyumurta Haklısınız hocam. Artık gidişata göre hareket edeceğim ben de. 6 ile 7 lerde açılırsa okulum çok daha fazla kalabalık olacak. Sınıf mevcutlarımız ortalama 40 kişi civarında. 2’ye bölünmesi de pek bir şeyi değiştirmiyor. Arkadaşlarında dediği gibi aynı öğretmen devam ederse sıkıntı olmaz inşallah.
Gamze1327 Ben de ayrılmayı düşünmüyorum çünkü ayrılırsam 32-37. Hafta arasında devam edip iznimi aktaramıyorum. Bebeğimi o kadar küçükken bırakıp gelmem de çok zor olur. O nedenle çok kararsız kalıyorum
esrAlp Ozge3747 evet hocam aynen ücretli izinde tüm hizmet puanı ve tain işlemlerinizi yapabilirsiniz .
-Gamze- Merhaba arkadaşlar bende farklı bir şey sormak istiyorum istanbulda idari izin yazısı çıktı bazı okullarda haftaya bakılmaksızın uzaktan çalışmaya izin verilmiş benim okulumda ise 25. Haftadan sonra deniliyor bununla ilgili bilgisi olan var mı?