Ozgoktug0661 Hanımlar merhaba . 6 gün önce doğum yaptim normal hastaneye annem kaynanam falan gelmişti bugün öğreniyorum ki kaynanam covit pozitif bebeğimi de gördü kucağına da aldı piskolojik mıdır nedir bilmiyorum öğrendiğimden beri benimde bi baş ağrım ve burun akintim var korkuyorum
Mervetekmn Ozgoktug0661 hemen test yaptır çünkü temaslısınız aynı ortamda bulunmuşsunuz geçmemesi imkansız cunku
Merve10090 Ozgoktug0661 anne karnında etki yapmıyor bebeğe. Ama doğumdan sonra 1 günlük bebek bile olsa Covid olabiliyor. . ama içini ferah tut.. Allah korur bebeğinizi 🤲🏻
halitefe Ozgoktug0661 canım sen direk kendine test yaptır bebeğe de duruma göre bakılır nedir bu Kaynanalar ya ikinci covidlş kaynana vakası
Ozgoktug0661 Mervetekmn eşim yaptırdı testi bu gece sonuçlanacak yarın da ben yaptıracağım inşallah bişey çıkmaz . Doktora sorduk bebeğe geçmez demiş ama ne bileyim insan korkuyor
aslihanaslans Bende hamileyim şuan, kayınvalidemler akraba ziyaretine gittiklerinde pozitiflilierle temasta bulunmuşlar bilmeden, şuan karantinadalar bizi misafirliğe çağırıyorlar 😄
Ozgoktug0661 aslihanaslans İnsan şaşırıyor böyle durumlarda da tabi hala misafirliğe cagirmalari da enteresan olmuş 😳