ZeynepAkyapnKo Kızlar ben 22+2 haftalık hamileyim bugün kontrolümüz vardı. bebeğimin kilosu 510 gram boy’u 24 cm çıktı? Sizinkiler nasıl yada nasıldı o haftalarda boy olarak sanki kısa gibi geldi..
NaimeYilmaz ZeynepAkyapnKo neye göre kısa geldıkı? Doktor endisemi ettirdi? Minyon olabılır bebegınız elbet alt sınır üst sınır vardır bunları gecmedıgı surece normal 22 haftada 19cm ortalama verılıyor zaten
ZeynepAkyapnKo NaimeYilmaz hayır hayır doktor hiç birşey demedi buradan takip ettiğim ve araştırmalarıma göre elbette ki her bebek aynı olmaz ama biz anneler biraz evhamlıyız 😌
Gulyllu Canım bana 23+2 de 580 gr 22 cm defi doktor cok küçük gelişmiyor galiba dedi nasıl üzülmüştüm ama sonra baktık buradaki arkadaşlarla ortalama hep aynı
Gulyllu ZeynepAkyapnKo hiç bilmiyorum ki 31 mayısda gel dedi o gün bakıcaz ne kadar büyümüş diyor bolca kasar peynir ve muz yiyorum bende
DidemYldrm ZeynepAkyapnKo seninde o kadar olmuştur o haftaya gelince hafta da 100-150 gram alıyorlar zaten
ZeynepAkyapnKo DidemYldrm evet onu bugün bende farkettim 20+5 ken detaylıda 387 çıkmıştı kilosu bugün 510 gram ama ozaman boyu 26cm çıktı. Demekki cihaz ve ölçme yöntemiyle alakalı bir durum
EzgiGer ZeynepAkyapnKo boy nerden belli oluyor hangi terimden yani ben bugün doktora sormayı unuttum bpd 46.69mm yazıyor fl 35.39
Busraayaz EzgiGer canım boy söylemediyse FL değerini 7ile çarpıp boyunu öğrenebilirsiniz ortalama 25 cm e denk geliyor sonucunuza göre
Edirefp ZeynepAkyapnKo bizim 24. Haftada 700 gr boyu 30 cm di banada boyu kısa gelmişti çünkü eşimde bende uzun boyluyuz. Ama doktor gayet normal olduğunu söyledi. Bence bunları sıkıntı yapmayın kendinize
EzgiGer Busraayaz teşekkür ederiz 🙂sormayı unutmuştum doktora doktorda sadece bacakları uzun boyu uzun olacak demişti ama kaç cm olduğunu bilmiyordum saol