Esrauzntprk Bende aldim ama daha kullanmak nasip olmadi bebisimi bekliyorum kullanmak icin son 18 😊 ben cok begenerek aldim arabayi o kadar cok para vermek istemedim gayet kullanisli duruyo
Mavilianne MerveErdalKam Canyon ve mustang arasında kalmıştım. Mustang aldım canyonu pek beğenmedim puseti de küçük geldi bana
Tugceleventsoy MerveErdalKam ben yakından mağzasında inceledim bronzunu alıcaz kalite olarak ve o fiyata göre gayet iyi zaten belli yaştan sonra arabada bile durmuyorlar fazla para vermek saçma bence hem ebebek garantisinde bence hiç düşünmeyin derim
Nur___ Arbie gittim incelesin araba güzel sağlam, yalnız özel aracım yok toplu taşıma kullanıcam arka tekeri büyük baya ve kapanınca biraz kaba oluyor, onun harici güzel araç
Arbie Nur___ ben pek toplu yaşımaya binmiyorum toplu taşımaya vs binecegim zaman anakıcagım var içine sokar öyle götürürüm ilk oğlumda tek onu kullanmıştım 1 yasına kadar boynuma asıp gezmiştik🥰aama bu sefer işler değişti ikinci sınıfa geçti oğlum hergün okula götür getir yapıcagım için mecbur araba kullanmak zorundayım
Nur___ Arbie yani karar sizin, ben joie muze lx bebek arabasını tercih edicem, hem baston tarzı hem pusetli
Arbie Nur___ joie de cok iyi aslında ılk tercıhım ondan yanaydı ama eşim bu olsun illa dıyınce bende tamm dedım🙈
Nur___ Srn18 travel almaya karşı iken, aldım daha kullanamadım son 25 günüm kaldı ama çok güzel geldi sürüşü rahat, katlanması güzel, 🌺
Minik-mucizem123 Mlssa canım merhaba. Aynı bebek arabasını almışız ama ben nasıl katlandığını bulamadım. Tarif edebilir misin acaba ❣️