Busra9290 Ben 26 haftadayım hıc buyume olmadı su ana kadar emzırememekten cok korkuyorum Dogumdan sonra goguslere süt dolma oluyor mu?
esraizmirli Busra9290 15 haftalık hamileyim kocaman oldular valla damarlarım bile o kadar belirginki🤷♀️🙈
Papatya06 Busra9290 Benim normalde göğüslerim çok küçüktü hamileliğimin başından beri büyüyor kendim aynada bakınca inanamıyorum. Ama sizin belki yeterince büyüktür ondan çıkmamıştır.
asiltosumm35 Busra9290 canim benimde baslarda sisti sisti sonra durdu. Artık daha fazla buyumuyor 32. Haftam bitti. Ama yeni dogum yapmis arkadaslarim vat gogusler kocaman ucu kocaman yani olur sikma canini
Meriwa Minnosunannesiii valla sallanıyo sarkıyor emzirmeye başladıkdan sonra sönmüş balon gibi 😄 milletin neden silikon dikleştirme yaptığını şimdi anladım
Busra9290 esraizmirli bendede damarlar belırgınlestı ama buyume yok bunyeden bunyeye degısıyor demekkı
Minnosunannesiii Meriwa yaa o kadar vahim mi durum inşaallah benimkiler hem böyle diri kalıt sütyen bile kullanmam ben o kadar diktir ahshshudf
Meriwa Minnosunannesiii benimde dikdi😄 ilk doğum yapıncada iyiydi sonra göğüs terbiye oluyor bebeğinizin emdiği kadar süt üretiyor ondan sonra sallanıyor inşallah olmaz diyim ne diyim😎
Tugbax68 Sut doldukca dolgun duruyor ama gogus boyunun sutle alakasi pek yok canim kucukte olsa buyukte olsa sutun gelir