beyza-guven Minikjelibonum yani hangisi bilemiyorum ki var bi kac görüntü ama anlamıyorum yani 23+2 yim
Minikjelibonum beyza-guven ben resm atmayı bilmiyorm bikaç kere denedm beceremedm. Kaç mm hunileşme dedi sana cnm bndede var rahimde senle hemen hemen aynı. Ama sanırm sende dikiş yok demi
Mucizemm34 YavuzCagan iğnelerden sonra hareket azalıyor sonra toparlıyor dediler bana da valla öyle keşke birşey olsa da böyle evden kontrol etsek diyorum bende
beyza-guven Minikjelibonum yok hayır bende dikiş yok doktor yaticaksin hep dedi tuvalet icin kalkicaksin sadece dedi progestan baslatti işte sabah akşam fitil olarak
beyza-guven Minikjelibonum 2,3 cm kısalk yazıyo işte bide amnion sivisinin servikse hunilesmesi gozlendi diyo anlamadim hiç bisey doktoruma gostricektim o gün de hastaneden ayrıldığını öğrendim hemen aradim böyle böyle bi durum var ama siz ayrilmissiniz ben napicam dedim doçent bi doktor var adı muzaffer beni oraya yonlendirdi benim adimi ver raporuna baksin dedi gittim gosterdim ve progestani o yazdı yaticaksin dedi ilaclar rahmini toparlar dedi ama dahada kisaladabilir cok dikkat etmen lazim dedi bende başka doktora aldim işte randevu o doçent dedigim doktor 2 hafta sonra gene istedigin bi doktora gözuk takipe alindin takip altındasın dedi iki. hafta sonra bidaha gidicm işte
Minikjelibonum beyza-guven magnezyum flanda kullan canm birde haftada bir proloton iğne kalçanın altınada yastık koy günde 1-2 saat hunileşme artmasın
beyza-guven Minikjelibonum ama doktorum bana iğne vermediki progestan fitil verdi ayaklarımı yukarida tutuyorum
Gokduygu Doktor bana her gittiğimde üstüne basa basa yan yamamı söylüyor, kalça altına yastık koymak filan tehlikeli olmazmı kan akımı için. Bende yatıyorum fitil falan işte 30 olmak üzereyiz merak ediyorum kısalan rahim tekrar uzuyormu
Minikjelibonum Gokduygu tabiki tehlikeli olmaz hunileşme olan birinin rahim bölgesi yüksekte durması basıncı azaltır.