gmzcvk Merhaba anneler, bazi hastaneler bebege ilk kiyafetlerini temin ediyor, Camlica Medipol de oyle mi, degilse neler teslim etmemiz gerekir hemsirelere, gpgus pompasi, bez, ya da bizler icin neler temin ediliyor?
Eayh gmzcvk bence zaten oranin verdigi takımı siz istemeyin en guzeli evde yikayip utulediginiz takımı giydirmeleri🌷
molsalkim Ben çamlıca medipolde doğum yaptım bebeğin kıyafetini biz verdik onlar temin etmedi ilk doğumum koşuyolu medipoldü onlr küçük bi tulumla şpka vermişlerdi bez getirdim yanımda çocuğu bezlemek için göğüs pompasına hastanede ihtiyaç olmadı
gmzcvk molsalkim Allah saglık sıhhat afiyet versin evlatlarınızla size, peki hastane çıkışı kaç tane götürdünüz yanınızda?
gmzcvk Eayh oyle mi diyorsunuz, bebegim 3 hafta onden gidiyor aldigim tulumlar olmaz diye o kadar korkuyorum ki 😅😅
ElifLinam gmzcvk muayene ucretı nedır canım telefon numarasını verıyor mu bır de zeynep elmalı dıye bır dr daha dıyorlar ama
gmzcvk Eayh insallah biz cunku suanda 33. haftaya giricez 2600 kilomuz hayalimizde bir tosuncuk var 😂😂😂
gmzcvk ElifLinam 150 tl muayene, Ayse Hanimdan istemistim ilk basladigimda vermisti, Zeynep Hanimdan istemedim valla ne yalan soyleyeyim instagramdan takip ediyorum ordan yazinca da aninda cevap veriyor doktorlar Zeynep Elmaliya hic gorunmedim ama kimseden de kotu birsey duymadim