Mrv_1864 Kızlar merhaba. 27. Haftamdayım ve son iki haftadır kalçamda fena bir ağrı var . Özellikle ayaktayken yürürken falan çok oluyor. Sağ kalçamda var sadece. Doktor siyatik ağrısı olabileceğini söyledi. İğne batması gibi bir his. Bunu yaşayan Ve çözüm bulan oldu mu ?
Sema-cetin68 Mrv_1864 ben yasadim canim ama asla çözüm bulamadim doğuma kadar vardı kimi zaman azaldı kimi zaman arttı çözümü yok diye biliyorum ama dinlenmek iyi geliyo bol bol dinlemeye çalış 😊
D-M Mrv_1864 ben yaşadım o haftalarda. Ne yapsam geçmedi. Yürüyemiyordym, yatakta dönemiyordum. Sonrasında kendiliğinden geçti. İnşallah senin de bir an evvel geçer ☹️kendini yormamaya çalış ve bol bol dinlen.
Unsalinn_Annesii Mrv_1864 canım benim 20. Haftamda vardı kalçamla bel aramda batma oluyordu otururken değil hareket halindeyken yürürken kalkarken oluyordu sol kalça bel aramda vardı yürüdüğümde topal gibi yürüyordum sol ayağımı atarken çok batıyordu doktorum erken doğum riski olabilceğini söylemişti gittim öylede çıktı başta önemsemedim normal bişeydir karnım büyümeye başladı ondan sanmıştım ama değilmiş sonra progestan kullandım 2 haftada geçti her ihtimale karşı ilacı bitirdim riskim geçmişti şükür ama gene bir anda hiç problem yokken erken doğum yaptım herkesin farklı olur korkman için demedim yalnış anlama başıma geldi ondan diyorum canım gene bir doktora gözük istersen hamilelikte her zararsız görünen şey zararsız olamıyor malesef ama inşallah bir sıkıntın yoktur geçmiş olsun
beyza-guven bende 23 üncü haftadayim bende de oluyo adim atamiyorum batisiyo hemen dinlendigim zaman geciyo
Mrv_1864 Unsalinn_Annesii Allah korusun ya . Korkuttun beni :) ama tabiki tedbirli olmakta fayda var.
Deletedmom95 Mrv_1864 ben en başından beri yaşıyorım 33+2 haftalık olduk hala var. Çözümü yok sanırım doktor normal demişti 🤷
Menfis Mrv_1864 aynı şekilde benimde sağ kalçamda ağrı vardı, doktorumun tavsiyesiyle magnezyum kullanmaya, pilates yapmaya başladım. Şuan hiç bir sıkıntım yok. Ne sırt ağrısı, ne kalça ağrısı.
ayseliva Hamilelik krampı deniyor vücut kendini Doğuma hazırlıyor demişti dktr magnezyum kalsıyum kullanıyorum rahatlatıyor özellikle ayakta yürüş yapınca çok fazlaşıyor
Unsalinn_Annesii Mrv_1864 canım korkman için demedim yalnış anlama kötü hissederim öyle olursan stres yapıp bebeğini etkileme ben başımdan geçeni söyledim illaki senin böyle olacak değil ama önlemini al en azından için rahat eder her hamilelik farklıdır sağ sağlim kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle 😊
Edizinannesii Mrv_1864 ben yaşadım gebelikte magnezyum eksikliğinden dolayı sinir sıkışması olabileceğini belirtti. Magnezyum takviyesi alıyorum 36. haftaya gircem 2 aydır kullanıyorum ağrım sızım kalmadı cok şükür