hatcet95 Hamileliğimin 6. Haftasında kanamam olduğu için doktorum progestan 200 mg verdi ve günde iki kez kullanıyorum. Fakat inanılmaz derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Rapor aldım evde yatıyorum. Kanamam sadece bir kez oldu devam etmedi. Hapa devam ediyorum. Bu hapı kullananlar var mı sizde de aynı yan etkiler oldu mu acaba ? ☹️
Busra34ybg hatcet95 hap olarak kullanıp bu tarz belirtiler varsa doktorunuza danışıp fitil olarak kullanabilirsiniz her hangi bi yan etkisi olmuyor fitil olarak kullanıldığında
Umrankalkan hatcet95 benim de 2 ci ayımda kanamam olmuştu doktorum bana 36 haftana kadar kullan demişti ilk başlarda ben ful uyuyordum sanki uyku ilacı gibi bişeydi mayışıktm sürekli
Pregnantmom hatcet95 hap olarak kullaniyorum ama gece yatmadan önce icmemi söyledi doktorum hiç sorun yaşamadım
mercimeginanne hatcet95 ağızdan alınca malesef halsizlik, baş dönmesi, uyku, bulantı vs. yapıyor. Fitil olarak kullanın 3 yıl kullandım fitil olarak tahat ettim. Yoksa başımı kaldıramıyordum. Hem fitil olarak daha etkili rahme yakın alındıgı için.
Sna-1234 hatcet95 fitil olarak kullanıyorum bende bu şekilde de Rahime daha yakın olduğu için daha etkili olur dedi doktorum yan etkisi de olmuyor benimde 3 gün önce olmuştu lekelenmem ama doktorum devam et dedi hemen bırakılmıyor yani