Mervehayrunnisa Merhaba arkadaşlar kasım sonu doğum inşAllah ama hemşireye ne verilcek detaylı yazabilirmisiniz ben 10 lü hastane çıkışı aldım ama içinde çıtçıtlı atleti kısa kollu üşür mü içine farklı uzun kollu çıtçıtlı atlet mi koymalıyım ? Birde bez falan konuyor dimi hemşireye kısaca siz neler verdiniz yardımcı olabilir misiniz ?
Busbushatun Mervehayrunnisa canım ozelde yapıcaksan dogumu onlar ılk kendı gıydırıyorlar sonra ıstedıgın takımı verıyosun degıstırmelrı ıcın
Sna-1234 Mervehayrunnisa bebek için bez ve 1 tane hastane çıkışını da komple verdim ben o an giydirip bebeği teslim ediyorlar zaten içindeki herşeyiyle kendiniz için de hasta bezini alıyorlar sadece odada giydirmişlerdi beni sezeryandı
babysevgi Mervehayrunnisa 2 adet bez koydum 1 yeterli bence ama nolur nolmaz . Göbek bağı olcağı için özel iç zıbın oluyor 1 adet ondan . Havlu , havlu içerisine müslin . 5 li takım koydum . Odada kendim hastane cıkısını değştiririm . Organik normal takım koydum ben . şapka eldiven çorap ayaklı tulum iç zıbın bitane de battaniye koydum penye . isterlerse diye nohut battaniye de aldım .
babysevgi Mervehayrunnisa yanıma biberon ve mama aldım golden gate marka bi kutu 1 numara olandan . süt mak almadım ve emzikde almadım ebem 15 gn asla emzik verme dedi . Damak yapısını etkılıyormus . Süt sağmada su sebepten koymadım . Eğer olurda gelmezse süt hemen mak kullandırtıolarmıs ve ilk süt makinede kalıyormus kesinlikle kabul etme dedi ve snde kullanma bi sekılde emzir süt gelmesi önmli değil dedi . Haberiniz olsn
Mervehayrunnisa Busbushatun özelde yapicam ama bazı özel hastaneler vermiyolar galiba benim gittiğimde vermiyor diye biliyorum
Busbushatun Mervehayrunnisa vermıyorsa kese kese hazırla hepsını keseye bez corap hastane cıkısını koy usumez ıcı kısa olurr bıde emzık verceksen koy bıde battanıyesını verırsın pusetle koyarlar
Orange-sMom Mervehayrunnisa Ben hemşireye verilecekleri çantanın ön gözüne koydum eşim hemen bulup versin diye. Bir penye battaniye bir bez bir 5 li takım 1 de içine atlet koymuştum. Bu şekilde ayrı göze koyarsanız ilk verilecek olanı daha kolay olur sağlıkla kavuşun 🥰
Orange-sMom Orange-sMom Bir de bebeğim eldivenleri hiç durdurmadı hep attı giydirmekte de biraz zorlandım bir yerine zarar veririm korkusuyla kendiliğinden eldivenli takımlar en güzeliymiş çok rahatlıkmış. Bilseydim hepsini öyle alırdım. Mümkün olduğunca onlardan alın bence
turansmom1 Mervehayrunnisa ben bebek için bir tane bez verdim, bir kısa kollu zıbın, birde 10lu hastane çıkışının battaniyesi ve tulumunu verdim,bir çorap, birde eldiven.Odaya gelince birde kalın battaniyeye sardım🙂
Cemrenur Mervehayrunnisa ben bir buzdolabı poseti içine koydum hepsini. Bir tane beyaz body, 5li hastane çıkışını bir tane battaniye bir tane çorap bir tane de bez koydum benim de aralık başı 😌