Sera34 40+4 günlüğüz bugün çatı muayenesi oldum ilk defa (bnım iyi gecmedi) 1cm açıklık ve normal doguma musaıt dedi pazartesi yatış dedi pazartesi öncesi doğar mı acaba ? Bide elle muayene etti elinde ilac vardı o korkuyla soramadım neydı o
cigdemoktav Sera34 jel gibi bişey canın yanmasın diye onu sürüyormuş benimde pztsi çatı muayenem olucak heyecanla bekliyorum umarım acımaz 🤭
snm_ Sera34 jel sürüyorlar kayganlaşsın zor olmasın diye. Maşallah iyi beklemişsiniz bebiş kaç kilo acaba 🥺 bizimki 39+2 3800 40 ı geçirmicem galiba çünkü 4 kiloyu geçecek tosun paşamız
Fatmanur_33 Sera34 bende dün muayene oldum bende biraz kendimi.kastigim. için hafif acıdı. İlk doğumum alttan muayene olduktan sonra gecesine sancilanip ertesi gün doğum gerçekleşmisti. Bunda da öyle.olur diye bekledim.ama dünden beri bı nişan kanama falan olmadı . Bakalım.artik bekliyorum.bende. 40+1 im.
ebrralym Sera34 40+2 de bekliyoruz bizde hiç belirtimiz yok çatı muayeneside olmadı yapmadılar yani şehır hastanesine gidiyprum siz özele mi gidiyorsunuz ? İstesek aceba bakarlarmı ?