Miragee ben iki günde biter çok esyam yok spor bi ev zaten dedim ama kardeşim le birlikte 3 eşimle de 1 gün sürdü ancak bitti iki gün önce. 33 de başladım ve keşke 30 da vs yapsaydim çünkü GE BER DİM. Ne ellemedigimiz dolap içi ne silinmeyen dolap kapağı ne yıkanmayan kıyafet ne yikanmayan tabak bardak kaldı bitmiyor du. Mutfak başlı başına 2 gün neredeyse. Tümmm kıyafet battaniyeler nevresimler seccadeler havlular yıkanması vs 10 makina çıkıyor. Ki battaniyeler kaldı onları da banyoda legende yikicam agarlar çünkü. Yastık kılıfları vs çıkarıldı içleri şişirildi vs derken birgün de bitmiyor hava soğuk kurumadiklari için 10 makina ancak 4 günde bitti. Perdeleri halıları yolladığım gibi camları silip yıkayıp burusmadan astım. Halıları yolladım bugün gelcek ler hatta. Dünde L koltugumu sildim baktım temiz olmuyor 70 tl ye yikamaciya onuda yıkattm birgün de onun kurumasını bekledim hatta. Yıkanmış ken yattığımiz yatagimizda sararmış di onuda 70 tl ye yıkattm oda birgün de kurudu biz yer yatağında yattık belim koptu hatta dün gece rahat değildi ağırlaştgm için. Demem oki sanada fikir olsun diye böyle geniş yazdım avizeler vs derken sen bnce hemen başla sertleşmen oldukça otur yoksa tehlikeli olur. Ve başla bence. Ben halıları sermicem geldiğinde kirlenmesin en azından bu ayın sonunda sererim aralikda dogcak ins benimki çünkü. İsini bitir yoksa ağırlaşır san cokkk zor olur ben mahfoldum açıkçası..