Fatmanur06 Arkadaşlar 3 gündür aşırı şekilde bacaklarımda bileklerimde kaşıntılar başladı bu durumu yaşayan varmı artık geceleri uyuyamıyorum 7 aylık hamileyim çok ciddi kaşıntılarım var vücudum da benim gibi aynı durumu yaşayan varmı
Hatunnn Fatmanur06 cok emin olmamakla beraber kan sulandirici kullanilmali seklinde bisey okudugumu animsiyorum bi danismanizda fayda var az kalmis masallah saglicakla tamamina erdirsin rabbim🙂
Lovelyy Fatmanur06 benımde 32.haftamda başladı artık uyuyamıyordum geceleri karaciğer enzım testı yaptırdım bişi cıkmadı alerjık yanı sıcak sudan kacın soguk suyla yıka lımon surmustum ben bıraz azalttı sık sık suya sokman lazım ve nemlı tutman gerekıyor ama test yaptır derım doktoruna danıs
ayberen Fatmanur06 37. Haftamdayım yaklaşık 7 haftadır falan kaşıntım var benimde. Vücudumun bazı bölümlerinde akşam yatmadan bi kaç saat çekiyordum. Hala öyle gerçi yatmadan önce ayak bileklerim bacaklarım kollarım kaşınıyor test yaptılar bişey çıkmadı. Doğuma kadar çekecez sanırım
Gamzemeryemm Bana da öyle olmuştı hala da tam geçmiş değil ama baya azaldı akciğer emzimlerime bakıldı bişey çıkmadı doktorum iki tane krem verdi onlar hafifletti hergün neredeyse soğuğa yakın ılık suyla yıkanıyordum ferahlatıyordu