Mhtpsahn_53300 Kızlar 22+2 deyim burun kanamam oldu dün aktif degil tabki böyle su gibi aktı bşy baktım kan bugünde yine yatakdaydm telefona eğilmiş telefona bakıodm baktm yne aktı gldi nor al midir gebelikte olur mu benm hiç burnum kanamadı bu zamana kadar
Aselinannesiii Mhtpsahn_53300 benim 2.hamileliğim ikisinde de oldu ilk aylar 4.aydan sonra kesiliyor hamilelikten dolayı burnundaki damarlar şişiyormuş sanırım ondan oluyormuş doktorum normal demişti zaten öyle şakır şakır da kanamıyordu silince falan kan geliyordu bazen
Aselinannesiii Mhtpsahn_53300 yani bende 4.aydan sonra kesildi ikisinde de bazılarında devam da edebiliyor
Mhtpsahn_53300 Aselinannesiii ilk kez başıma gelince korktum hiç olmamıştı zatn kansızlık la mücadele ediyorum kan görmek dahi istemiyorum 🙈
Aselinannesiii Mhtpsahn_53300 bende ilk görünce şaşırmıştım çünkü hiç burnum kanamazdı ama ikincide de olunca alıştım artık ☺️
Mhtpsahn_53300 Aselinannesiii inşallah gebelikten kaynaklıdır ve dewam etmez ya teşekkür ederim saolun 🙏🙏