aylinsss Herkese merhaba öncelikle belirteyim niyetim yaptırmayanları korkutmak değil sadece merak ettigim için soruyorum sabah şeker yüklemesi için aç gittim kan verdim sonra o verdikleri 50mg gazoz gibi şeyi içtim ilk yarım saat gayet iyiydi son yarım saat bulantı baş dönmesi oldu gözlerim karardı bayılmaya çok yakın bi duruma geldim hemen acil bölümüne geçtik tansiyonum çok düşmüştü uzandım vs daha iyi oldum ve öyle kan verdim başına böle bişey gelen var mı sonucum daha çıkmadı acaba şeker mi çıkacak açlıktan mı oluyor teşekkür ederim şimdiden yazanlara 🙏🏻
mlsmrtgl aylinsss eger oturmayıp hareket halinde kaldıysanız yükleme sonrası baygınlık yapması normal.
Mom092 aylinsss acliktanda olmus olabilir sekerli sudanda olabilir cunku ebem bana icirdikten sonra bulanti bas donmesi yapabilir kalkma otur hatta gel yatirayim seni dedi esimle gittik dinlenme odasinda oturduk ben uzandim o yanmdaydi ☺️ Oylece bisey olmamis oldu normal yani sekerden değildir
Cemrenin_annesi80 aylinsss ben kan vermekden bile korkan biriyim 2hafta sonra yaptırcam bende nasıl olur bılmıorum kötü olacagım kesin
livasmomm aylinsss ben 27. Haftamdayim yaptirmadim yaptırmayı da düşünmüyorum dr sordu yaptirmak istermisin diye yok dedim tmm dedi
aylinsss mlsmrtgl yok oturdum bekliyordum bi saatin dolmasını yarım saat kala böyle oldu hemen acil bölümüne geçtik zaten bayılmış gibiydim bişey hatırlamıyorum fazla
Aylinkut Cok gecmis olsunn bende geldim bugun yüklemeye bekliorm. Aclik ve tokluk seker degeri ne olmali
aylinsss Aylinkut yani kendinizi korkutmayın lütfen ben biraz aşırı zayıfım ondan da etkilemiş olabilir beni
MeLy90 Aynı konuyu açacaktım. Yükleme sonrası bayılma geçirdim ve yaptırmadım. Asla yaptırmayı da düşünmüyorum😬 Daha kanı aldığı an tansiyonum düştü. Sedyeye yatırdılar hemen, o kadar ter döktüm ki anlatamam…. geçmiş olsun ikimize de.
aylinsss MeLy90 çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun ben araştırmadan gittim içtikten ilk yarım sonrası çok iyyidi zaten son yarım saat dediklerimi yaşadım ailemdede şeker hastalıgı var doktorumun önerisi ile yaptırdım önemli oldugunuda düşünüyorum sizin daha zor geçmiş tabi 🙏🏻🥰
aylinsss MeLy90 zaten soğuk soğuk terledim bende baş dönmesi bulantı göz kararması derken gerisini hatırlamıyorum acilde uzanıyordum tansiyon düşmüş sonra toparlayıp kan verebildim çok şükür 🙏🏻
MeLy90 aylinsss Doktorum bana verme sen dedi. Çünkü ben sonrasında da toparlayamadım. Hala çarpıntım oluyor 😬
aylinsss Cemrenin_annesi80 hiç şartlamayın kendinizi bende zaten yazmadan tereddüt ettim yaptıracak olanları korkutmam umarım diyerek 🙏🏻Ben zayıf biriyim açlık etkiledi diye düşünüyorum zaten hastanede bekliyorsunuz hemen tansiyon vs bakılıyor ilgileniyorlar her bünye farklı ben kolayca içtim hiç bişy olmadı ilk yarım saat zaten sizin kolay geçer umarım 🥰🙏🏻
aylinsss livasmomm tercih meselesi galiba saygı duymak lazım benim doktorum direk yaptırmamı söyledi kardeşim doktor o da yaptırmalısın dedi